Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Opaľovacie prípravky

KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D 30 ml

Zobraziť katalóg
KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D 30 ml
Pleťová maska – s kaviárom dodá pokožke najdôležitejšie živiny. Spolu s extraktom z hroznových listov poskytuje táto maska ??rovnováhu a správnu starostlivosť o pokožku.
Kód:  KSPL2126 Produktové číslo:  4713909415399

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D 30 ml Predaj skončil

KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D 30 ml

Doprajte svojej pleti starostlivosť, akú vykúzlia len pleťové masky KinGirls! Táto procedúra poskytne pleti rovnováhu a vytvorí z nej jemnú, hydratovanú a čistú pleť. Maska KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D je vhodná pre všetky typy pleti, najmä pre mastnú. Je transparentná, tenká a flexibilná, preto sa maska ??dokonale prispôsobí tvaru vašej tváre. Príjemnú vôňu maske dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Nechajte sa uniesť krásou vašej pleti a tešte sa, ako dokonale ju maska KinGirls opäť rozjasní!

Aktívne látky pleťovej masky KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D

  • Výťažky z kaviáru – majú skvelé antioxidačné účinky, sú bohaté na omega 3 a 6 mastné kyseliny, dodávajú vitalitu a mladistvý vzhľad, pôsobia protizápalovo, podporujú tvorbu kolagénu a redukujú vrásky, hydratujú a dodávajú pleti energiu
  • Výťažky z hrozna – sú silnými antioxidantmi, chránia pleťové bunky pred ich poškodením a zároveň posilňujú ich obranyschopnosť, podporujú tvorbu kolagénu, napomáhajú celkovej regenerácii pleti
  • Výťažky z rastliny ylang-ylang – majú antiseptické účinky, zmierňujú podráždenie a začervenanú pleť, zjednocujú farebný tón, regulujú tvorbu mazu, spomaľujú proces starnutia pleti, účinne ju čistia a celkovo zjemňujú a osviežujú

Vlastnosti pleťovej masky KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D

  • Kvalitná a cenená maska ??KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • Pleť dokonale hydratuje a dlhodobo udržuje potrebnú vlhkosť
  • Zmierňuje podráždenie a začervenanie, čistí a sťahuje póry
  • Maska KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D zanecháva pleť rozjasnenú a pružnú
  • Neobsahuje parabény, parfumy, minerálne oleje, farbivá ani fluorescenčné činidlá
  • Vhodná pre všetky typy pleti, najmä pre mastnú

Použitie:
Vyberte z obalu textilnú masku KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D, naneste na tvár a upravte polohu podľa očí, nosa, úst a obrysov tváre. Odoberte vrchnú vrstvu masky a odstráňte vyhladením prebytočný vzduch medzi maskou a tvárou. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút, potom opatrne masku zložte a očistite od zvyškov. Pleť je dokonale pripravená k následnej kozmetickej starostlivosti.

Zloženie:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, LACTOBACILLUS FERMENT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, TRIETHYLHEXANOIN, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, SALIX ALBA BARK EXTRACT, PENTASODIUM PENTETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTIC ACID, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAVIAR EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, SILVER OXIDE, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK EXTRACT, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT EXTRACT, EUGENIA CARYOPHYLLUS FLOWER EXTRACT, THYMUS VULGARIS LEAF EXTRACT, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIFOLIA PEEL EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE FLOWER/LEAF EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ROSE EXTRACT, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT

    Parametre a špecifikácia

    Objem
    30 ml Hotovo!
    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
    Typ
    Textilná Hotovo!
    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
    Účinok
    Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

    Objem

    Objem
    30 ml Hotovo!

    Špecifikácia

    Typ pleti
    Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

    Typ

    Typ
    Textilná Hotovo!

    Typ pleti

    Typ pleti
    Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

    Účinok

    Účinok
    Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre KinGirls Kaviár a výťažok z hrozna 3D 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls Kaviár a výtažek z hroznů 3D 30 ml.
    P-DC1-WEB18
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií