Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kľúče opice

Zobraziť katalóg
Kľúče opice
5 2 hodnotení
Kľúče – 12 zvukov a melódií, svetelný efekt
Kód:  HRAa10746 Produktové číslo:  8436538671986 Stránky výrobcu

Kľúče opice

Krásna farebná hračka v tvare Opičky s kľúčmi zavesenými na chvoste ponúka malým deťom veľa príležitostí na hranie. Pomáha rozvíjať motoriku i zvedavosť. Opička má niekoľko tlačidiel, ktoré rôzne reagujú. Vie zahrať 12 veselých zvukov a melódií a tiež svieti. Na spodnej časti sú zavesené 2 samostatné kľúče, tie majú rôzne hmatové vzory a pri pohybe o seba hrkajú. Hračka je vyrobená z pevného plastu, okrem ušiek, ktoré sú mäkké a dieťaťu poslúžia aj ako hryzátko.

Batérie:
3× LR44 (sú súčasťou balenia)

Vek:
Od 6 mesiacov

Upozornenie:
Všetky plasty sú zdravotne nezávadné.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hračky pre novorodencov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kľúče opice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klíče opice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klíče opice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klíče opice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A majom kulcsai.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií