AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

KNEIPP Bio telový olej 20 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Bio telový olej 20 ml
Masážny olej – vhodný na suchú pleť, regeneračný, vyživujúci, ideálny na strie a na jazvy, aktívna látka olivový olej, bez silikónov a s prírodnými olejmi, vegánske, objem 20 ml - 254,50 €/1 l
Kód:  PLK799 Produktové číslo:  4008233154343

KNEIPP Bio telový olej 20 ml

Doprajte stresované poškodenej pokožke intenzívnu starostlivosť s Bio telovým olejom Kneipp. Cenné rastlinné oleje vyživujú pleť, zlepšujú vzhľad vysušené a stresom zasiahnuté pokožky a pomáhajú zjemňovať jazvy a strie. Svetlice farbiarsky podporuje hojenie rán a bojuje proti kŕčovým žilám. Olivový olej pokožku intenzívne hydratuje a zvyšuje jej elasticitu pre mladistvý vzhľad. A extrakt z grapefruitových jadierok má silné protizápalové účinky a pomáha tak liečiť akné, ekzémy či afty. Zbavte sa nedokonalostí a predchádzajte ďalšiemu poškodeniu pokožky s ošetrujúcimBio telovým olejom Kneipp.

Kľúčové vlastnosti Bio telového oleja Kneipp

  • Intenzívna starostlivosť z prírody uľavuje zaťažované pokožke
  • Bio telový olej vyživuje, hydratuje a hojí poškodenú pokožku
  • Svetlice farbiarsky podporuje proces hojenia
  • Olivový olej intenzívne hydratuje a navracia pružnosť
  • Grapefruit pôsobí protizápalovo a uľavuje pri akné či ekzémoch
  • Bio telový olej Kneipp napravuje nedokonalosti a predchádza vzniku nových
  • Prírodné zloženie bez konzervantov, parafínov, silikónov, minerálnych olejov a mikroplastu
  • 100% vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Carthamus tinctorius Seed Oil (Svetlice farbiarsky), Olea Europaea fruit oil (Olivovník európsky), Limonene, Citrus Paradisi extract (Grapefruit), Citral, Linalool, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Helianthus annuus seed oil (Slnečnica), Tocopherol.

Použitie:
Bio telový olej Kneipp je vhodný pre každodennú starostlivosť o pokožku. Pravidelne nanášajte tenkú vrstvu a jemne vmasírujte.

Zloženie

Carthamus tinctorius Seed Oil (Svetlice farbiarsky), Olea Europaea fruit oil (Olivovník európsky), Limonene, Citrus Paradisi extract (Grapefruit), Citral, Linalool, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Helianthus Annuus seed oil (Slnečnica), Tocopherol.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Bio telový olej 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Bio tělový olej 20 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KNEIPP Bio Testolaj 20 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií