AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Kneipp kazeta pre mužov

Zobraziť katalóg
Kneipp kazeta pre mužov
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: sprchový gél Ľadová sviežosť 200 ml + sprchový gél Sila energie 200 ml
Kód:  VBAL0031 Produktové číslo:  4008233130019

Kneipp kazeta pre mužov

Vypnuté
Kneipp kazeta pre mužov

Darčekový set dvoch sprchových gélov pre mužov obsahuje prípravky, ktoré telo nabijú energiou a dokonale ho osviežia. Aróma sprchových gélov vás bude príjemne sprevádzať po celý čas vášho kúpeľa a ešte dlho po ňom. Navodí relaxačnú atmosféru, vďaka ktorej si budete kúpeľ užívať, dodá vám silu a vitalitu do nového dňa. Zahaľte svoje telo do sviežej vône!

Sprchový gél Ľadová sviežosť (200 ml)
je vhodný na umývanie pokožky celého tela aj vlasov, najmä ráno, kedy potrebujete telo naštartovať do ďalšieho dňa. Oceníte ho aj počas dňa po športovom výkone alebo inej aktívnej činnosti. Príjemne pokožku osvieži, dodá jej hydratáciu a potrebnú výživu. Účinne pokožku spevňuje a pomocou bylinných výťažkov posilňuje jej obranyschopnosť. Obsahuje chladivú mätu a výťažky z morských minerálov, ktoré pôsobia na pokožku blahodarne. Po použití zanecháva pokožku prevoňanú ľadovo sviežou vôňou.

Sprchový gél Sila energie (200 ml)
Príjemná konzistencia sprchového gélu jemne čistí telo aj vlasy mužov. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke energiu a účinne ju spevňuje. Prípravok je vhodný najmä na ranné sprchovanie alebo sprchu pred večernými aktivitami. Ideálne vaše telo povzbudí pred párty s vašimi priateľmi alebo pred inými spoločenskými akciami. Pokožka bude po použití gélu dokonale čistá a do hĺbky hydratovaná. Sprchový gél 2 v 1 pokožku krásne prevonia mužnou vôňou.

Použitie:
Sprchové gély nanášajte na mokrú pokožku a jemne masírujte. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kneipp kazeta pre mužov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kneipp kazeta pro muže.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií