Alza Dny květen 2. týden MPLA319427

KUMPAN AS06 Rodinné balenie bambusových kefiek 4 + 1

Zobraziť katalóg
KUMPAN AS06 Rodinné balenie bambusových kefiek 4 + 1
Zubná kefka – typ: prírodný, tvrdosť štetín: medium, 5ks v balení - 2,80 €/kefka
Kód:  ZUB1217 Produktové číslo:  8591205717418
KUMPAN AS06 Rodinné balenie bambusových kefiek 4 + 1 Predaj skončil

KUMPAN AS06 Rodinné balenie bambusových kefiek 4 + 1

Zaobstarajte si kefky na zuby, s ktorými sa vám bude dobre pracovať a zároveň budú šetrné k životnému prostrediu. Zubná kefka Kumpan AS06 je vyrobená z prírodného bambusu, takže po použití ju môžete plne skompostovať, čím nebude zaťažovať životné prostredie ako bežné plastové kefky. Jej hlavica je osadená kvalitnými a jemnými štetinami Dupont, ktorých veľkosť a vyhotovenie je ideálne aj pre citlivé zuby. Rukoväť bola tepelne ošetrená, vyleštená a je potiahnutá prírodným jedlým voskom, takže používanie kefky je úplne bezpečné a neškodné. Prírodná zubná kefka Kumpan AS03 v dúhovom vyhotovení bola zafarbená organickými farbami.

Kľúčové vlastnosti detskej zubnej kefky Kumpan AS06 – dúhovej 4+1

  • Ekologické zubné kefky
  • Zubné kefky Kumpan AS06 sú vyrobené z prírodného bambusu
  • Plne kompostovateľné
  • Hlavica s kvalitnými a jemnými štetinami Dupont
  • Tepelne ošetrená, leštená a jedlým voskom potiahnutá rukoväť
  • Zubné kefky Kumpan AS06 v dúhovom dizajne
  • Farbené organickými farbivami

Prečo bambusová zubná kefka?

Rukoväti všetkých kefiek sú vyrobené z udržateľného, prírodného, organického a kompostovateľného bambusu. Pre vaše najlepšie výsledky čistenia a zdravie používame vysoko kvalitné nylonové štetiny Dupont bez farieb obsahujúce BPA. Rukoväť je tepelne ošetrená, dvakrát vyleštená a potiahnutá jedlým voskom, aby bola chránená pred poškodením vodou. Ide o ekologickú zelenú alternatívu k tradičným plastovým zubným kefkám, ktoré tvoria 1 % všetkého plastového odpadu na planéte.

Moso bambus je fantastický ekologický zdroj: je silný, všestranný, rastie neuveriteľne rýchlo a možno ho žať s minimálnym strojným vybavením. Tiež sa ľahko pestuje ekologicky a nevyžaduje takmer žiadne umelé hnojivá. Tento druh bambusu je označovaný ako „panda-friendly“, pretože pandy ho nejedia a neobývajú oblasť, kde rastie. Keď si vyberiete bambusové zubné kefky, ktoré nahradia vaše staré plastové, vyberáte zdravie pre svoju rodinu a životné prostredie. Pokyny na recykláciu: Odlomte čistiacu hlavu, alebo pomocou klieští jednoducho vytiahnite štetiny a tie recyklujte podľa miestnych predpisov ako plasty. Bambusová rukoväť 'je rovnako ako papierový obal kompostovateľná a 100 % prírodne biologicky rozložiteľná.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Počet kusov
5 ks Hotovo!
Typ
Manuální Hotovo!
Tvrdosť štetín
Medium Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!

Typ

Typ
Manuální Hotovo!

Štetiny

Tvrdosť štetín
Medium Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KUMPAN AS06 Rodinné balenie bambusových kefiek 4 + 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KUMPAN AS06 Rodinné balení bambusových kartáčků 5 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KUMPAN AS06 Családi bambusz fogkefe csomag 4 + 1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií