P&G MS v hokeji_CZ

L'ORÉAL Brow Artist Sculpt 02

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL Brow Artist Sculpt 02
Ceruzka na obočie - ceruzka a fixátor v jednom, hrotom vykreslíte tvar obočia, kefkou následne upravíte a zafixujete
Kód:  KSDE0913 Produktové číslo:  3600523187904
L'ORÉAL Brow Artist Sculpt 02 Predaj skončil

L'ORÉAL Brow Artist Sculpt 02

Špeciálna ceruzka na obočie s fixátorom vám pomôže jednoduchým spôsobom nalíčiť vaše obočie tak, aby vyzeralo dokonale prirodzené. Ľahká a mäkká textúra sa dobre nanáša a skvele po nanesení vyzerá. Zvýrazní vaše obočie prirodzeným odtieňom, prekryje šediny a dodá obočiu zdravý a pestovaný vzhľad. Kefka obočie upraví a zafixuje, zanechá ho upravené a mladistvo vyzerajúce. Doprajte si kvalitného pomocníka, ktorý vaše obočie zdokonalí!

Použitie:
Nanášajte najskôr farbu a potom upravte obočie kefkou. Používajte pri každom líčení rias, aby bol výsledný efekt vášho mejkapu dokonalý.

Odtieň:
02

Vlastnosti ceruzky

  • Rýchlo a jednoducho zdokonaľuje obočie
  • Zafarbí šedivé a svetlé chĺpky na obočí
  • Pomocou kefky obočie upraví a zafixuje
  • Má ľahkú a mäkkú textúru
  • Dodáva obočiu pestovaný vzhľad
  • Zanechá obočie zvýraznené prirodzenou farbou
  • Dodáva obočiu svieži a mladistvý vzhľad

Pre krásu a mladistvý vzhľad očí

Líčenie rias je bežnou súčasťou sviatočných, ale aj všedných dní väčšiny žien. Je ale potrebné si uvedomiť, že obočie je súčasťou očí a je preto nutné zakryť jeho nedostatky a zladiť ho tak s farbou rias. Obočie žien musí byť upravené, ale doby, kedy bola v móde len úzka čiarka, ktorá obočie iba naznačovala, sú už preč. Návrat k prírode ide ruka v ruke s prírodnými trendami a líčením, ktoré vyzerá prirodzene. Ceruzka na obočie Brow Artist Sculpt je nenahraditeľným pomocníkom, ktorý dodá vašim očiam výraz a ponechá im prirodzenú krásu.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL Brow Artist Sculpt 02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL Brow Artist Sculpt 02.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií