Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4
4,8 61 hodnotení
Kozmetická sada obsahuje: Farba na vlasy 6.13 Blond tmavá béžová + Vlasový sprej Magic Retouch 4 Dark Blond
Kód:  VLS302s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4 Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4

Využite výhodnú súpravu dvoch produktov radu L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13, ktorá sa skladá z béžovej tmavej blond farby na vlasy L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 a zo spreja pre okamžité zakrytie šedín L'ORÉAL PARIS Magic Retouch Dark Blond. Na rozdiel od bežného nákupu položiek zvlášť ušetríte.

L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 Blond tmavá béžová

Dlhotrvajúca farba na vlasy L'ORÉAL EXCELLENCE Creme v odtieni tmavej béžovej blond je vhodná predovšetkým pre blond vlasy. Maximálnu starostlivosť počas procesu farbenia zaistí vylepšené zloženie s Pro-Keratínom, Ceramidom a Ionenom G. Aktívne zložky prenikajú hlboko do vlasového vlákna a poskytujú dokonalú ochranu namáhaným vlasom. Záverečná starostlivosť s extraktom z ibišteka vlasy vyživuje a dodáva im oslnivý lesk. Výsledkom je intenzívna, sýta farba, ktorá sa nevymýva. Farba perfektne kryje šediny.

Prirodzený look s farbou na vlasy od L'ORÉAL EXCELLENCE!

Kľúčové vlastnosti

  • Dlhotrvajúca farba
  • Vysoký lesk
  • Bez nežiadúcich žltých tónov
  • Trojnásobná ochrana
  • Posilňuje a obnovuje
  • Až 100 % krytie šedín
  • Ošetrujúce zloženie
  • Jednoduchá aplikácia

Farba:
 tmavá béžová blond

Aplikácia:
Na suché, neumyté vlasy naneste ochranné sérum po celej dĺžke vlasov, od korienkov až ku končekom. Nechajte pôsobiť a medzitým si pripravte farbiacu zmes. Neoplachujte. Pomocou hrebienkového aplikátora naneste farbu ku korienkom a včešte do celej dĺžky vlasov. Nechajte pôsobiť 30 minút. Následne vlasy navlhčite vlažnou vodou, premasírujte a potom umývajte, kým nepotečie číra voda. Do vlasov vmasírujte záverečnú starostlivosť a nechajte pôsobiť 2 minúty. Opäť vlasy opláchnite a upravte tak, ako obvykle. 

Obsah balenia:

  • ochranné sérum 12 ml
  • 1 tuba oxidačného činidla 72 ml
  • 1 tuba zosvetľujúceho krému 48 ml
  • 1 záverečná starostlivosť 60 ml
  • 1 pár profesionálnych rukavíc
  • hrebienkový aplikátor
  • návod na použitie

Zloženie:

Ochranné sérum: aqua/water, cetearyl alcohol, glycerín, trideceth-2 carboxamide MEA, hydrolyzed oats, polyquaternium-22, chlórhexidínu digluconate, pentasodium pentetate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, ceteareth-25, citric acid, hexadimethrine chloride , parfum/fragrance

Farbiaci krém: aqua/water, cetearyl alcohol, propylene glycol, deceth-3, laureth-12, ammonium hydroxide, oleth-30, hexadimethrine chloride, lauric acid, glycol distearate, polyquaternium-22, etanolamín, silica dimetyl silylate [nano]/silica dimetyl silylate, CI 77891/titanium dioxide, 2,4-diaminophenoxyethanol HCL, m-aminophenol, 5-amino-6-chlór-o-krezol, ascorbic acid, sodium metabisulfite, thioglycerin, toluén-2,5-diamine, dimethicone , pentasodium pentetate, carbomer, rezorcinol, parfum/fragrance

Oxidačné činidlo: aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, sodium stannate, trideceth-2 carboxamide MEA, pentasodium pentetate, phosphoric acid, Ceteareth-25, tetrasodium pyrophosphate, glycerín

Záverečná starostlivosť: aqua/water, cetearyl alcohol, glycerín, behentrimonium chloride, amodimethicone, cetyl esters, izopropyl alcohol, hibiscus sabdariffa extract/hibiscus sabdariffa extract, sodium PCA, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat proteín, trideceth-6, chlórhexidínu dihydrochloride, soluble collagen, panthenol , candelilla cera/candelilla wax, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, cetrimonium chloride, parfum/fragrance

L'ORÉAL PARIS Magic Retouch Dark Blonde 75 ml

L'ORÉAL PARIS Magic Retouch je dočasný farebný sprej v prírodnom odtieni, ktorý v jedinom kroku prekryje šedivé korienky vlasov. Tajomstvom spreja je ukryté vo farebnom pigmente, ktorý dokonale priľne k vlasom a bezpečne vydrží až do ďalšieho umytia vlasov šampónom. Vďaka spreju L'ORÉAL PARIS Magic Retouch dosiahnete zázračné prekrytie šedín za niekoľko sekúnd.

Jednoduchá aplikácia

  1. Prípravok pretrepte.
  2. Aplikujte na šedivé vlasy, odrasty alebo kontúry.
  3. Na záver môžete vlasy a pokožku ešte jemne pretrieť prstami pre prirodzenejší efekt.
  4. Upravte vlasy a vytvorte konečný styling.

Zloženie:

  • Isobutane
  • Ethyl trisiloxane
  • CI 77491
  • CI 77492
  • CI 77499 / iron oxides
  • Trimethylsiloxysilicate
  • Triethoxycaprylysilane
  • Methyl trimethicone
Produktové línie: Loreal Excellence Creme 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Excellence Creme 6.13 + Magic Retouch 4.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií