AlzaPlus+ děti MPLA316412

L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá
4,8 58 hodnotení

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá

Luxusný farebný výsledok docielite vďaka tejto legendárnej dlhotrvajúcej farbe s vysoko odolnými farbiacimi zložkami. Obohatená je o Hi-Shine Complex, ktorý dodáva vlasom vysoký lesk. Výrazná a intenzívna farba zaistí žiarivosť vašich vlasov po dobu niekoľkých týždňov. Dokonale sa hodí brunetkám a ženám všetkých tónov pleti. Taktiež perfektne kryje šedivé vlasy. Záverečná starostlivosť chráni pred UV žiarením a obsahuje vyživujúci vitamín E, ktorý zanechá vlasy hodvábne hebké. Na zadnej strane každého obalu je uvedené odporúčanie vhodného líčenia hodiaceho sa k danému odtieňu farby. Rozmery obalu: 17,2 × 9,4 × 5,5 cm. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká odolnosť farby
  • Dlhotrvajúca farba
  • Intenzívny hnedý prirodzený odtieň
  • Hrubá hmotnosť 243 g

Zloženie

1088212 - Farbiaci krém: aqua/water, cetearyl alcohol, deceth-3, propylene glycol, laureth-12, ammonium hydroxide, oleth-30, hexadimethrine chloride, lauric acid, ethanolamine, glycol distearate, 1-hydroxyethyl 4,5-diamino pyrazole sulfate, polyquaternium.
178914 - Oxidačné činidlo: aqua/water, hydrogen peroxide cetearyl alcohol, sodium stannate, trideceth-2 carboxamide mea, pentasodium pentetate, phosphoric acid, ceteareth-25, tetrasodium pyrophosphate, glycerin.
487419/A - Záverečná starostlivosť: aqua/water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, candelilla cera/candelilla wax, amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, tocopheryl acetate, lecithin, tocopherol, oleth-10, phenoxyethanol, ppg-5-ceteth-20, ethylhe.

Obsah balenia

  • 1 farbiace činidlo
  • 1 aplikačná hlavička s oxidačným činidlom
  • 1 tuba záverečnej starostlivosti
  • 1 návod na použitie a 1 pár rukavíc

Parametre a špecifikácia

Podľa radu
ĽOréal Paris Préférence Hotovo!
Odtieň
Hnedá Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
ĽOréal Paris Préférence Hotovo!

Odtien

Odtieň
Hnedá Hotovo!
Produktové línie: Loreal Preference 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,zaujíma ma či sa bude ešte vyrábať tento odtieň 5.23.Je nedostupná v obchodoch aj na internete.Už je to druhý odtieň ktorý mi vyhovoval a prestal sa vyrábať.Ďakujem za skorú odpoveď,Voleková

Dobrý den, chci se zeptat,jak se aplikuje barva. V letáku je 3.pripad vlasy barvené světlou barvou. Je zde 20+45. Zdá se mi to dlouho

Za jak dlouho se může použít tato barva od prvního obarvení touto barvou?

Diskusia a poradňa k L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzívna medená hnedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Préférence Paris Couture Brooklyn 6.45 intenzivní měděná hnědá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií