Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml

Zobraziť katalóg
LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml
4,5 2 hodnotení
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: výživa vlasov, na farbené, jemné, mastné, normálne, poškodené, suché, vlnité a kučeravé, nepoddajné a krepovité a starnúce a šedivejúce vlasy, - 49,50 €/1 l
Kód:  KSVL1777 Produktové číslo:  5060059572595
LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml Predaj skončil

LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml

Vlasový sprej LABEL.M Heat Protection Spray je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý dodáva vašim vlasom ochranu pri ich častej tepelnej úprave. Chráni vlasy pri ich žehlení, fénovaní alebo kulmovaní. Dodáva im hydratáciu a pružnosť. Je určený na všetky typy vlasov a používa sa pred finálnou úpravou vlasov tepelným spôsobom. Tento vlasový sprej obsahuje prírodné výťažky, ktoré vlasy chránia a vyživujú.

Profesionálny a veľmi kvalitný prípravok pre dokonalú ochranu a objem vlasov je určený na použitie v kaderníckych salónoch, ale aj v domácnostiach. Prírodné látky vlasy vyživujú a chránia ich pred dehydratáciou a pred poškodením horúcim vzduchom. Prípravok je k vašim vlasom šetrný, neobsahuje sulfáty. Špeciálna technológia použitá v tomto prípravku dokonale ochráni a ošetrí vaše vlasy. Doprajte svojim vlasom profesionálny prípravok pre ich ochranu, aby boli zdravé a krásne!


Aktívne látky:

  • Extrakcia studenou vodou znamená, že prírodné aktívne látky obsiahnuté v tomto prípravku sa získavajú počas procesu za studena. Studená para, ktorá sa tvorí počas tohto procesu, zachováva maximum zložiek výťažku, pretože pôvodné látky nie sú vystavované extrémne vysokým teplotám. Voda používaná pri tomto procese pochádza z prírodného prameňa Florida Springs, ktorý si zachováva počas celého roka teplotu tridsať stupňov Celzia.
  • Enviroshield Komplex chráni vaše vlasy pred vonkajšími vplyvmi životného prostredia, ako sú slnko, vietor alebo dážď. Bojuje proti poškodeniu vlasov spôsobené tepelnou úpravou, je výborný antioxidant, chráni farbu pred vyblednutím, optimalizuje lesk a chráni pred UVA/UVB lúčmi.

Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.

Použitie:
Naneste na vlasy z dostatočnej vzdialenosti a tepelne upravte podľa potreby.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Water/Aqua/EAU, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Panthenol, Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium Tosylate, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, Stearate, Isopropylparaben, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Potassium Sorbate.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Výživa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Heat Protection Spray 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LABEL.M Heat Protection hővédő hajspray 200 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií