AP+ nový vizuál PET

LACALUT Dent fixačný krém 40 g

Zobraziť katalóg
LACALUT Dent fixačný krém 40 g
5 1 hodnotení
Krém – fixačný pre spoľahlivé pripevnenie zubnej náhrady, s mätovou príchuťou
Kód:  ZUB566 Produktové číslo:  4010439201547
LACALUT Dent fixačný krém 40 g Predaj skončil

LACALUT Dent fixačný krém 40 g

Na fixačný krém Lacalut Dent sa môžete 100 % spoľahnúť. Pripevní vašu zubnú náhradu rýchlo a spoľahlivo na celý deň. Dobre drží ako na suchej, tak aj na mokrej protéze a nemení ani výšku zhryzu. Nemusíte sa teda obávať, že sa vám pod náhradu dostanú zvyšky jedla. Zostanete tak v pohode až do večera a užijete si každú chvíľku v spoločnosti, ale aj doma v pokoji a pohodlí. Navyše má tento krém Lacalut Dent príjemnú mätovú chuť a chráni tkanivo aj ďasná. Krém Lacalut Dent je určený iba pre používanie pre zubné náhrady a na zdravé nepoškodené tkanivo.  

Kľúčové vlastnosti fixačného krému Lacalut Dent, 40 g

  • Fixačný krém pripevní zubnú náhradu rýchlo a spoľahlivo na celý deň
  • Krém Lacalut Dent dobre drží na suchej i mokrej protéze a nemení výšku zhryzu
  • Krém má príjemnú mätovú chuť
  • Lacalut Dent krém chráni tkanivo i ďasná
  • Hmotnosť balenia je 40 g
  • Používajte krém len pre zubné náhrady

Návod na použitie:
Vyčistite zubné protézy a v pravidelných intervaloch aplikujte Lacalut fixačný krém na náhrady (je možné použiť aj na mokré protézy). Krém Lacalut Dent by mal byť nanášaný do odsadenia v hornej/dolnej zubnej protéze. Následne zubnú náhradu vložte do úst a niekoľko sekúnd pevne pritlačte k čeľusti. Počkajte približne 5 minút, než budete jesť. Dávkovanie je možné zvoliť individuálne. Po použití opatrne uzavrite tubu. Krém Lacalut Dent nepoužívajte, ak ste citliví na niektorú zložku.

Zloženie:
Mixed Sodium/Calcium Salts of Polymethylvinylether/Maleic Anhydride, Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum, Petrolatum, Silica, Aroma, Propylparaben, Methylparaben, C.I. 147 20


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LACALUT Dent fixačný krém 40 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LACALUT Dent fixační krém 40 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LACALUT Dent fogsorragasztó 40 g.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií