AP+ nový vizuál Aplikace

Laim-Care gel drops 10 ml

Zobraziť katalóg
Laim-Care gel drops 10 ml
4,3 4 hodnotení
Očné kvapky
Kód:  CLEA010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laim-Care gel drops 10 ml

Očné kvapky Laim-Care gél drops budú perfektným spojencom každého užívateľa kontaktných šošoviek. Prinášajú okamžitú a spoľahlivú úľavu unaveným, namáhaným a podráždeným očiam. Hlavnou súčasťou týchto šošoviek je kyselina hyaluronová, ktorá svojím zložením plne zodpovedá vnútornému prostrediu ľudského organizmu, a preto je veľmi vhodná aj pre alergikov. Nahrádza slzný film očí a okrem vyššie spomínaných výhod ich tiež chráni pred negatívnym vplyvom vetra, suchého alebo prašného prostredia alebo pílových alergénov. Vďaka použitej zvlhčujúcej zložke dlhšie zostávajú na povrchu oka a vydržia tak dlhšie ako bežné očné kvapky. 

Hlavné prednosti:

  • Hydratujú povrch očí
  • Stabilizujú slzný film
  • Udržujú kontaktné šošovky ideálne hydratované
  • Zvyšujú pocit pohodlia

V balení nájdete fľaštičku očných kvapiek s objemom 10 mililitrov. 

Poznámka:
» Všetky očné kvapky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laim-Care gel drops 10 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laim-Care gel drops 10 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laim-Pflegegel Tropfen 10 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laim-Pflegegel Tropfen 10 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Laim-Care gél csepp 10 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií