Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LAMART LT8046

Zobraziť katalóg
LAMART LT8046
5 4 hodnotení
Mop – súprava, mop obsahuje vedro s oddelenou časťou pre plákanie a žmýkanie, 2× mop z mikrovlákna, trojdielna skrutkovacia tyč dlhá 128cm, materiál: plast a textil, farba: béžová, objem: 8l, rozmery: tyč 128cm, vedierko 37×25×41cm, mop 33×12cm
Kód:  LAMMO301 Produktové číslo:  LT8046 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMART LT8046

LAMART LT8046 predstavuje výborného pomocníka pre upratovanie podlahových interiérov vo vašej domácnosti. Súčasťou súpravy je dvojdielne vedro s objemom 8 l, v ktorom mop nielen namočíte, ale takisto z neho v druhej časti vedra vyžmýkate prebytočnú vodu. Vedro je vyrobené z veľmi odolného plastu. Plochý mop je zložený z trojdielnej skrutkovacej tyče a mopu z mikrovlákna, vďaka ktorému sa podlahy budú krásne lesknúť. Dostatočná dĺžka tyče zaistí, že práca s mopom pre vás bude veľmi komfortná. Ak si chcete čo najviac uľahčiť upratovanie vašej domácnosti, súprava LAMART LT8046 je vynikajúcou voľbou.

Kľúčové vlastnosti LAMART LT8046

  • Súprava na upratovanie podlahových interiérov
  • Súčasťou súpravy je dvojdielne vedro s objemom 8 l
  • Vedro s oddelenou časťou pre plákanie a žmýkanie
  • Súprava vyrobená z odolného plastu
  • Plochý mop zložený z trojdielnej skrutkovacej tyče
  • Súčasťou súpravy sú 2 ks mopu z mikrovlákna
  • Farebné vyhotovenie: béžové

Rozmery tyče:
128 cm

Rozmery mopu:
33 × 12 cm

Rozmery vedra:
41 × 37 × 25 cm

Objem vedra:
8 l

Parametre a špecifikácia

Typ
Plochý mop Hotovo!

Typ

Typ
Plochý mop Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nekupujte to!!! Predávajú to a neponúkajú k tomu náhradné navleky!!!!!!

Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť aké náhradné návleky si mám kúpiť k tomuto mopu? Tie ktoré boli pribalené v balení mopu sa totiž odpárali na miestach úchytu k mopu a sú nepoužitelné..

Dobrý den, lze u Vás objednat náhradní mopy z mikrovlákna k Lamart 8046? Nebo kde se dají koupit. Děkuji za odpověď. Černohorská

Diskusia a poradňa k LAMART LT8046
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart LT8046. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMART LT8046. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMART LT8046. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMART LT8046.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií