Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - kategorie

LANZA MAX3 Color 4,5 l

Zobraziť katalóg
LANZA MAX3 Color 4,5 l
Prací gél s prídavkom mydla
Kód:  PPR015 Produktové číslo:  8592326006702

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LANZA MAX3 Color 4,5 l

Trojnásobná sila

Prací gél LANZA MAX3 Color v sebe spája tri zložky pre perfektnú čistotu a sviežosť vašej bielizne. Sila bioenzýmov v kombinácii so silou pracieho prostriedku s prídavkom mydla skvele vyperie vašu bielizeň a navyše zanechá príjemnú vôňu. Prací gél sa ľahko a rýchlo rozpúšťa, je veľmi účinný už pri nízkych teplotách od 30 °. Bielizeň nemusíte predpierať, šetríte tak svoj čas, peniaze aj životné prostredie.

Prací prostriedok je určený na farebné textílie, pre väčšiu účinnosť ho môžete naniesť priamo na škvrny. Obsahuje bioenzýmy, ktoré rozložia všetky nežiaduce škvrny. Lanza gél je až 3x účinnejší na škrobové škvrny ako bežné gély. Výhodné rodinné balenie.

Počet pracích dávok:
60

Objem:
4,5 l

Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na Vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte odporúčané teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielou alebo svetlou bielizňou.

Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANZA MAX3 Color 4,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANZA Max3 Color 4,5 l.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií