AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

LANZA Special Compact 7,5 kg (100 pranie)

Zobraziť katalóg
LANZA Special Compact 7,5 kg (100 pranie)
4,8 44 hodnotení
Prací prášok - So sviežou vôňou
Kód:  PPR013 Produktové číslo:  5997321712833

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LANZA Special Compact 7,5 kg (100 pranie)

Čistota s mimoriadnou vôňou

Prací prášok LANZA Special Compact s mimoriadne sviežou vôňou dodá vašej bielizni čistotu, ktorú je nielen vidieť, ale aj cítiť. Perfektne vašu bielizeň vyperie a prevonia. Inovatívne zloženie pracieho prášku vyniká mimoriadnou pracou silou, s ktorou ľahko odstraňuje aj zaschnuté škvrny.  

Prací prášok LANZA Special Compact sa vo vode dokonale rozpúšťa, takže na bielizni nezostávajú žiadne zvyšky prášku. Veľmi príjemná svieža vôňa zostáva na textíliách po dlhú dobu, úplne prevonia celú vašu skriňu! Teraz výhodné rodinné balenie pracieho prášku. 

Počet pracích dávok:
100

Hmotnosť:
7,5 kg

Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na Vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielou alebo svetlou bielizňou. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Počet praní
100 Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!

Počet praní

Počet praní
100 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosim vas,to myslite vazne,že v ramci black friday udavate povodnu cenu tohto prasku 22 eur?To kde a kedy tolko stal?Dakujem?Bezna cena je max.tak do 12 eur

Diskusia a poradňa k LANZA Special Compact 7,5 kg (100 pranie)
Príslušenstvo pre LANZA Special Compact 7,5 kg (100 pranie) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANZA Special Compact 7,5 kg (100 praní).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií