AlzaBoxy Q1 Protiplnění

LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks

Zobraziť katalóg
LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks
5 1 hodnotení
Čistiace utierky – na čistenie práčky - 0,21 €/obrúsok
Kód:  CIS315 Produktové číslo:  5900627074550

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks Predaj skončil

LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks

Obrúsky na čistenie práčky LANZA Washing Machine Cleaner Wipes v balení obsahujúcom 16 ks sú skvelým pomocníkom v domácnosti na zaistenie hygienickej čistoty vašej práčky. Jednoducho a účinne odstraňujú nečistoty a zvyšky pracieho prípravku zo všetkých povrchov práčky. Zbavujú ju nepríjemného zápachu a vodného kameňa a zanechávajú ju žiarivo čistú. Ich použitie je veľmi jednoduché, stačí len pretrieť znečistené miesta bez ďalšieho oplachovania. Udržujte svoju práčku v čistote s čistiacimi utierkami LANZA Washing Machine Cleaner Wipes, s ktorými dosiahnete vynikajúce výsledky.

Kľúčové vlastnosti obrúskov na čistenie práčky LANZA Washing Machine Cleaner Wipes

  • Jednoduchý spôsob údržby práčky
  • Vhodný na všetky povrchy
  • Odstraňujú nečistoty a zvyšky pracích prípravkov
  • Nemusí sa oplachovať

Upozornenie:


Čistiace obrúsky dráždia oči, skladujte ich preto mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí okamžite umyte veľkým množstvom vody. Pri požití nevyvolávajte zvracanie, dieťaťu hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia vytvorenej peny, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte toto upozornenie.

Poznámka:
» Všetky čističe práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANZA Washing Machine Cleaner Wipes 16 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANZA mosógép tisztítótörlő 16 db.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií