AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g

Zobraziť katalóg
LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g
Očné tiene odstín barev: černý, počet stínů: Mono
Kód:  DEKO3699 Produktové číslo:  4021457627615 Stránky výrobcu
LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g Predaj skončil

LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g

Túžite po dymovom líčení, ale nemáte čas používať niekoľko tieňov na vytvorenie dokonalého vzhľadu? Nemecká značka Lavera vyvinula očné tiene v ceruzke s matným dymovým efektom Matt'N Smoky Eyes v čiernom odtieni Black 01. Tiene v ceruzke majú krémové zloženie, vďaka ktorému sa ľahko rozotierajú a vy tak docielite požadovaného dymového efektu za malú chvíľu. Intenzitu farby si môžete sami zvoliť od ľahko sivej farby na bežné denné líčenie, až po neprehliadnuteľnú, sýto čiernu na vytvorenie podmanivo zvodného líčenia.

Kľúčové vlastnosti očných tieňov LAVERA Matt'N Smoky Eyes Black 01 3,1 g

  • Očné tiene Matt'N Smoky Eyes v ceruzke vytvára dymové líčenie
  • Krémová textúra sa ľahko rozotiera
  • Intenzitu farby si sami môžete zvoliť
  • Čierny odtieň ceruzky je možné tieňovať od jemne sivej farby až po výrazne čiernu
  • Tiene Lavera sú vhodné na denné bežné líčenie aj na večer

Použitie:
Ceruzku naneste pozdĺž línie viečka a rozotrite do stratena pre dymový efekt. Ceruzku možno ľahko vrstviť až na dosiahnutie požadovaného odtieňa.

Zloženie:
Iron Oxide (CI 77499), Trihydroxystearin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Shea Butter Ethyl Esters, Dodecane, Triheptanoin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Magnesium Silicate, Copernica Cerifera Cera (Carnauba Wax)1), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Hydrolyzed Jojoba Esters, Simondsia Chinensis Seed Oil1), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter1), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter1), Cocos Nucifera (Coconut) Oil1), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil1), Tilia Cordata Flower Extract1), Rosa Centifolia Flower Extract1), Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract1), Jojoba Esters, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil1), Ascorbyl Palmitate, Alcohol1), Fragrance (Parfum)2), Limonene2), Benzyl Salicylate2), Linalool2), Geraniol2), Citral2), Citronellol2), Benzyl Alcohol2), Benzyl Benzoate2).

1) Ekologické poľnohospodárstvo
2) Prírodné esenciálne oleje


Parametre a špecifikácia

Odtieň farieb
Čierna Hotovo!
Počet tieňov
Mono Hotovo!

Farba

Odtieň farieb
Čierna Hotovo!

Počet tieňov

Počet tieňov
Mono Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAVERA Matt´N Smoky Eyes Black 01 3,1 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií