AlzaPlus+ děti MPLA306807

LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590

Zobraziť katalóg
LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590
4,9 25 hodnotení
Žehliaca doska – dĺžka plochy na žehlenie 1400mm, šírka plochy na žehlenie 380mm, minimálna výška 75cm, maximálna výška 98cm, nastaviteľná výška a zásuvka s káblom
Kód:  EAN8004n Produktové číslo:  4006501725905

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590

Dokonalá žehliaca doska

Žehliaca doska Leifheit vám zaručí rýchle a dokonalé žehlenie. Ponúka extra priestrannú žehliacu plochu a špeciálne technológie na uľahčenie neobľúbenej činnosti, ktorou žehlenie bezpochyby je. Vynikajúca thermo-reflect technológia odráža paru a teplo späť, takže bielizeň je žehlená zhora aj zospodu súčasne, čo urýchli žehlenie až o 33 %. Doska ponúka optimálne tvarovanie na žehlenie oblasti ramien tak, aby bolo žehlenie tričiek a košieľ čo najpohodlnejšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plynule nastaviteľná výška až do 98 cm

Plynule nastaviteľná výška až do 98 cm


Bezpečné žehlenie vám umožní efektívna vodiaca anténa na kábel obsahujúca francúzsku elektrickú zásuvku a predlžovačku. Väčšiu stabilitu zaistí stabilný rám. Vyrobený je z ultraľahkých materiálov na ľahkú montáž a demontáž. Žehliaca doska navyše disponuje aj funkciou samovyrovnávania pri nerovnostiach podlahy a možnosťou nastaviteľnej výšky až do 98 cm. Určite oceníte aj štýlový moderný dizajn. Žehlenie bude odteraz príjemnou a rýchlou záležitosťou, ktorú môžete bez obáv zveriť aj svojmu mužovi alebo deťom.


Kľúčové vlastnosti

  • Paronepriepustný povrch žehliacej plochy
  • Vodiaca anténa na kábel
  • Stabilný ultraľahký rám
  • Thermo-reflect technológia
  • Plynule nastaviteľná výška
  • Funkcia samovyrovnávania na nerovnej podlahe
  • Tvarovanie na oblasť ramien
  • Žehliaca plocha 140 × 38 cm
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Leifheit
 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
140 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Zásuvka s káblom Hotovo!
Maximálna výška
98 cm Hotovo!
Minimálna výška
75 cm Hotovo!

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka
140 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Zásuvka s káblom Hotovo!
Maximálna výška
98 cm Hotovo!
Minimálna výška
75 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky žehliace dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Ponukate aj nahradne potahy k tomuto produktu? Ak ano, poprosim link, nejak sa neviem dopatrat k tomuto rozmeru Dakujem

Jaká je váha prkna? Děkuji

Dobrý den, výrobce na svých stránkách uvádí, že na všechny své produkty má záruku 5 let. Je to tedy tak, že když tento výrobek koupím přes Vás, budu mít záruku pouze 2 roky, jak píšete u výrobku a v případě, že bych chtěl prodlouženou záruku, mám koupit přímo u výrobce?

Dobrý den,jaký je rozměr prkna ve složeném stavu,tak aby se dalo schovat do skříně. Děkuji

Dobry den,ktory je spravny obrazok vyzoru zehliacej dosky?.Podla popisu vyrobcu by mala mat doska LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590 aj drziak na kabel,zasuvku a privodny kabel v baleni.A ten horny obrazok asi nie je spravny.

Dobry den, doska puka a prehyba sa po okrajoch, po hodine zehlenia na pare pod doskou potopa a od spodu ako osprchovane.. Mam zakupenu moznost okamziteho vratenia, vztahuje sa to aj na tento pripad? Nechcem aby zehliaca dosk mala na svedomi znicenu podlahu...

Diskusia a poradňa k LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590
Príslušenstvo pre LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Airboard DELUXE XL Plus NF 72590. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit - Airboard DELUXE XL Plus NF 72590.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií