AD homeoffice PET

Leifheit Combi Disc Mop 52053

Zobraziť katalóg
Leifheit Combi Disc Mop 52053
5 3 hodnotení
– extra savé strapce z mikrovlákna, flexibilný 360° kĺb, oceľová násada 140cm, kompatibilný so systémom CLICK
Kód:  LEISC007 Produktové číslo:  4006501520531
Leifheit Combi Disc Mop 52053 Predaj skončil

Leifheit Combi Disc Mop 52053

Strapcový mop Leifheit Combi Disc Mop 52053 je skvelým pomocníkom v domácnosti, s ktorým ľahko odstránite z podláh všetku špinu a nečistoty. Vďaka extra veľkej stieracej ploche čistí podlahy ešte dôkladnejšie a rýchlejšie. Veľmi savé strapce z mikrovlákna pojmú ešte väčšie množstvo nečistôt a vody. Pre jednoduchú manipuláciu a pohodlie pri práci je mop vybavený flexibilným 360° kĺbom, vďaka ktorému je dobre ovládateľný. Bez veľkej námahy ľahko vytrite priestor pod nábytkom, okolo stoličiek a stola.

Hlavné prednosti

  • extra veľká stieracie plocha
  • vysoko savé strapce z mikrovlákna
  • flexibilný 360° kĺb
  • oceľová násada 140 cm
  • kompatibilný so systémom CLICK

Užitočný pomocník pri upratovaní

Mop disponuje oceľovou násadou s dĺžkou 140 cm, ktorá vám upratovanie veľmi uľahčí. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita so systémom CLICK značky Leifheit. Kedykoľvek ho tak môžete vymeniť, nahradiť alebo použiť s ostatnými čistiacimi zariadeniami tejto značky. Kúpte si tento praktický strapcový mop a upratovanie sa stane hračkou.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné jej vyzvednout osobně na Praze 13 OC lužiny? Bohužel web nenabízí tuto možnost, a nejde o velké přepravní balení (oproti koupené LCD TV). Děkuji za pomoc. Rád bych objednal na tuto pobočku tento mop.

Dobrý den, je tyč u tohoto mopu jako na obrázku 1 (rotační s pákovou aretací) nebo je to hladká ocelová tyč jako na obrázku 4?

Dobrý den, nikde jsem nenašel průměr hlavice mopu, děkuji.

Diskusia a poradňa k Leifheit Combi Disc Mop 52053
Príslušenstvo pre Leifheit Combi Disc Mop 52053
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Combi Disc Mop 52053. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit Combi Disc Mop 52053 felmosó szett.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií