Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

LENOR 3in1 Gold Orchid 94 ks

Zobraziť katalóg
LENOR 3in1 Gold Orchid 94 ks
Kapsuly na pranie univerzálny, určenie: farebná bielizeň, zachovanie intenzity farby, zmäkčuje bielizeň a s avivážou, 94 ks v balení - 0,23 €/pranie
Kód:  PPR468s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LENOR 3in1 Gold Orchid 94 ks

Používanie pracieho prášku alebo pracieho gélu je síce fajn, ale dávku na pranie musíme zložito odmeriavať alebo odlievať. Prečo si to však nezjednodušit, keď sa to dá? S gélovými kapsulami Lenor je pranie oveľa jednoduchšie. Gélová kapsula LENOR Gold Orchid 3 v 1 s osviežujúcou vôňou sa vhodí priamo do zadnej časti bubna práčky, kde sa pri praní úplne rozpustí a z vašej bielizne dokonale odstráni všetky nečistoty alebo škvrny. Rozjasňuje a ochraňuje farby a zanecháva bielizeň krásnu na pohľad i jemnú na dotyk. Okrem toho si môžete až po dobu 3 týždňov užívať jemnú sviežu vôňu vanilky, mimózy, medu, akordov ruže a krémových broskýň, ktorou gélová kapsula na pranie LENOR Gold Orchid 3 v 1 vaše oblečenie prevonia.

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie LENOR Gold Orchid 3 v 1 94 ks

  • Gélové kapsuly Gold Orchid 3 v 1 značky LENOR si môžete zakúpiť v balení 94 ks
  • S vôňou vanilky, mimózy, medu, akordov ruže a krémových broskýň
  • Žiarivá čistota a dlhotrvajúca vôňa bielizne
  • Rozjasňuje a ochraňuje farby pranej bielizne
  • Kapsula sa pri praní úplne rozpustí
  • Veľmi jednoduché použitie

Bezpečnostné opatrenia a podmienky skladovania:
Prací prostriedok. Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. V prípade nehody kontaktujte toxikologické zdravotnícke zariadenie. Obsahuje 4-terc-Butylcyclohexyl Acetate. Môže vyvolať alergickú reakciu. Skladujte na suchom mieste, mimo dosahu detí.

Zloženie:
> 30 % Anionic Surfactants, 5 –15 % Soap, < 5 % Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes


Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, Zmäkčenie bielizne, S avivážou Hotovo!
Počet kusov
94 ks Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, Zmäkčenie bielizne, S avivážou Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
94 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LENOR 3in1 Gold Orchid 94 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LENOR 3in1 Gold Orchid 94 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LENOR 3in1 Gold Orchid 94 db.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií