AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

Lenor Midnight Rose 1300 ml

Zobraziť katalóg
Lenor Midnight Rose 1300 ml
4,0 1 hodnotení
Aviváž - na 52 dávok, 7x dlhšia sviežosť, vôňa jablka a melóna prináša pocit nostalgického pohodlia a drevitý labužnícky základ zabezpečuje hebké a príjemné teplo
Kód:  AVI014 Produktové číslo:  4084500474239

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenor Midnight Rose 1300 ml


vypnuté
Vůně

Vôňa

vypnuté
Svěžest po celý den s technologií Freshlock

Sviežosť počas celého dňa s technológiou Freshlock

vypnuté
Jemnost

Jemnosť

vypnuté
Super koncentrovaný

Super koncentrovaný

vypnuté
Snadné žehlení

Jednoduché žehlenie


  • Super koncentrovaný Lenor je viac ako len aviváž. Udrží vaše oblečenie svieže počas celého dňa pri použití menších dávok ako kedykoľvek predtým. To znamená, že získavate o 30 % VIAC praní na 1 liter (v porovnaní s predchádzajúcim Lenorom), takže na dosiahnutie rovnakých výsledkov používate o 10 ml menej pri KAŽDOM PRANÍ.
  • Super koncentrované zloženie Lenoru obsahuje technológiu FreshLock, vďaka ktorej bude vaše oblečenie sviežo voňať celý deň. Nová technológia FRESHLOCK obsahuje vysoko účinné kapsuly s vôňou, ktoré uvoľňujú parfumový olej postupne a poskytujú tak vášmu oblečeniu dlhotrvajúcu sviežosť až dvanásť hodín.
  • Svieža vôňa s optimistickou náladou a dotykom zmyselnosti.

Objavte prednosti

vypnuté
Aviváž Lenor Midnight Rose 1300 ml

Akej sviežej vôni dávate prednosť?

vypnuté
Aviváž Lenor Midnight Rose 1300 ml

Technológia Freshlock uvoľňuje z oblečenia jemný závan sviežosti počas celého dňa.

vypnuté
Aviváž Lenor Midnight Rose 1300 ml

Super koncentrovaná receptúra - 1 liter vyperie o 30 % viac bielizne.


Ako docieliť sviežosť práve vypranej bielizne

  • Než začnete prať, nalejte 25 ml Lenoru do príslušnej priehradky práčky. Na dosiahnutie mimoriadnej hebkosti a sviežosti môžete použiť 35 ml.
  • Na zaistenie bezchybne čistých a neodolateľne sviežich výsledkov používajte super koncentrovaný Lenor s tekutým pracím prostriedkom Ariel alebo gélovými kapsulami na pranie bielizne Ariel 3v1.

AROMATHERAPY Potešenie zmyslov.
Zážitok z povznášajúcich a prekvapivých vôní.

EXOTIC TWIST
Osvieženie a dobrodružstvo

Svieža a ovocná vôňa, ktorá je veľmi ženská. Má čisté, osviežujúce a energické kvetinové tóny.

MIDNIGHT ROSE
Zmyselnosť a ruže

Svieža vôňa s optimistickou náladou a dotykom zmyselnosti.

OCEAN FRESH
Povznesenie a optimizmus

Povznášajúce čisté kvetinové tóny osviežené čistými vzdušnými akordmi.

PASSION LOVE
Iskrivá zábava

Citrusy s iskrivým dotykom vône melóna.


Otázky týkajúce sa aviváže

  • Čo je super koncentrovaný Lenor? Super koncentrovaný Lenor je vysoko koncentrovaná aviváž, ktorá obsahuje lipozómy. Lipozómy na konci pracieho cyklu priľnú k vášmu oblečeniu, a to je potom na dotyk krásne mäkké.
  • Ako super koncentrovaný Lenor funguje? Aby sme nezachádzali do príliš vedeckých detailov, možno jednoducho povedať, že super koncentrovaný Lenor neutralizuje pri praní elektrický náboj vášho oblečenia, ktoré je potom obzvlášť hebké na dotyk.
  • Čo ešte super koncentrovaný Lenor vie? Vďaka super koncentrovanému Lenoru je vaše oblečenie hebké na dotyk a sviežo vonia. To však nie je všetko. Super koncentrovaný Lenor tiež znižuje statický náboj, takže oblečenie sa tak "nelepí" na telo, nie je také pokrčené, takže ho nemusíte toľko žehliť a bielizeň uschne za kratší čas, takže ušetríte za energiu pri použití sušičky.

Chráňte si oblečenie, ktoré máte radi

Lenor uviedol na trh prvú aviváž v roku 1963 s presvedčením, že dlhotrvajúca úžasná vôňa je rovnako dôležitá ako potreba udržať dlhšiu dobu novší vzhľad oblečenia. Vaše oblečenie vyjadruje, ako sa cítite a kým ste - uvoľnení a vyrovnaní alebo svieži a plní energie. Preto sa v Lenore snažili vytvoriť celý rad vôní, ktoré by zodpovedali každej nálade a udržiavali úžasnú vôňu vášho oblečenia po každom praní. Lenor verí, že radosť možno nájsť aj v tých najmenších detailoch, ako keď si napríklad obliekate hebučký sveter, ktorý úžasne vonia. Preto sa Lenor každým rokom neustále inovuje.

Parametre a špecifikácia

Počet praní
52 Hotovo!

Počet praní

Počet praní
52 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky
Produktové línie: Lenor aviváže 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenor Midnight Rose 1300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LENOR Midnight Rose 1300 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií