Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

LENOR starter pack Blue

Zobraziť katalóg
LENOR starter pack Blue
Sada drogérie – LENOR Waterlily 3v1 14ks + LENOR Ocean Escape 1.5l (50 praní) + LENOR Unstoppables vonné perličky Fresh 210 g
Kód:  PPR376s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LENOR starter pack Blue

Aby bolo vaše oblečenie dokonale čisté, voňavé a príjemne sa vám nosilo, použite na jeho pranie kvalitné pracie prostriedky, napríklad od značky Lenor. V súprave Lenor starter pack Blue nájdete všetko, čo na pranie potrebujete – 14 ks pracích tabliet Lenor Waterlily 3 v 1, 1,5 litra aviváže Lenor Ocean Escape na 50 praní a perličky pre intenzívnu vôňu vašej bielizne Lenor Unstoppables Fresh. Tieto pracie prostriedky vám zaručia, že vypraná bielizeň bude krásne svieža, zachová si dlhotrvajúcu príjemnú vôňu a navyše prežiaria ako biele, tak farebné oblečenie.

Kľúčové vlastnosti súpravy LENOR starter pack Blue

  • Súprava na pranie bielizne od značky LENOR
  • Kvalitné pracie prostriedky pre dokonale čisté, jemné a voňavé prádlo
  • 14 ks pracích tabliet LENOR Waterlily 3 v 1
  • 1,5 l aviváže LENOR Ocean Escape
  • Vonné perličky LENOR Unstoppables Fresh 210 g

Pracie tablety LENOR Waterlily 3 v 1 (14 ks)

S pracími tabletami Lenor Waterlily 3 v 1 s úžasnou vôňou lotosového kvetu, lekna, nezábudky a ipheionu si užijete dokonale voňavé prádlo až počas 3 týždňov. Tablety udržujú bielizeň krásnu na pohľad aj na dotyk. Použitie tabliet je veľmi jednoduché, nemusí sa nič odmeriavať a nalievať, stačí 1 tabletu vhodiť priamo do zadnej časti bubna spoločne s pranou bielizňou. Kapsuly sa úplne rozpustia, odstránia škvrny a nečistoty a zanechajú na vypranom oblečení príjemnú vôňu.

Zloženie:
> 30 % Anionische Tenside; 5 – 15 % Seife; < 5 % Nichtionische Tenside, Phosphonate; Enzyme, Optische Aufheller, Duftstoffe, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Aviváž LENOR Ocean Escape 1,5 l

Aviváž Lenor Ocean Escape sa dokonale stará o vašu bielizeň a chráni ju pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3. Vaša bielizeň nestratí svoj tvar, nevybledne a nebudú sa na nej tvoriť hrčky. Aviváž znižuje dokonca aj krčivosť materiálu a uľahčuje tak žehlenie. Ďalej urýchľuje schnutie a znižuje statický náboj. Samozrejmosťou je príjemná svieža vôňa kvetín, ktorá uvoľní vaše zmysly. Z oblečenia sa následne táto vôňa uvoľňuje postupne počas celého dňa pri 12-hodinovom nosení.

Zloženie:
Benzisothiazolinone, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, 5 – 15 % Cationic Surfactants

Vonné perličky LENOR Unstoppables Fresh 210 g

Perličky Lenor Unstoppables Fresh dodajú vašej bielizni ešte väčšiu sviežosť a intenzívnejšiu vôňu. Pridávajú sa priamo do bubna práčky a sú vhodné na použitie s aktívne noseným oblečením, z ktorého ľahko vyprchá svieža vôňa. Vonné perličky Lenor Unstoppables prepožičajú vašim šatám tú najdlhšie trvajúcu sviežu vôňu, akú ste kedy zažili.

Zloženie:
Perfumes, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene


Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, S avivážou Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, S avivážou Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LENOR starter pack Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LENOR starter pack Blue.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií