Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

LENOR starter pack Gold

Zobraziť katalóg
LENOR starter pack Gold
Sada drogérie – LENOR Silk Orchid 3v1 14ks + LENOR Gold Orchid 1.5l (50 praní) + LENOR Unstoppables vonné perličky Lavish 210 g
Kód:  PPR377s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LENOR starter pack Gold

Aby bolo vaše oblečenie dokonale čisté, voňavé a príjemne sa vám nosilo, použite na jeho pranie kvalitné pracie prostriedky, napríklad od značky Lenor. V súprave Lenor starter pack Gold nájdete všetko, čo na pranie potrebujete – 14 ks pracích tabliet Lenor Silk Orchid 3 v 1, 1,5 litra aviváže Lenor Gold Orchid na 50 praní a perličky pre intenzívnu vôňu vašej bielizne Lenor Unstoppables Lavish. Tieto pracie prostriedky vám zaručia, že vypraná bielizeň bude krásne svieža, zachová si dlhotrvajúcu príjemnú vôňu a navyše prežiaria ako biele, tak farebné oblečenie.

Kľúčové vlastnosti súpravy LENOR starter pack Gold

  • Súprava na pranie bielizne od značky LENOR
  • Kvalitné pracie prostriedky pre dokonale čisté, jemné a voňavé prádlo
  • 14 ks pracích tabliet LENOR Silk Orchid 3 v 1
  • 1,5 l aviváže LENOR Gold Orchid
  • Vonné perličky LENOR Unstoppables Lavish 210 g

Pracie tablety LENOR Silk Orchid 3 v 1 (14 ks)

S pracími tabletami Lenor Silk Orchid 3 v 1 s omamnou vôňou kvetu albízie, slezového kvetu a mandľového mlieka si užijete dokonale voňavé prádlo až počas 3 týždňov. Tablety udržujú bielizeň krásnu na pohľad aj na dotyk. Použitie tabliet je veľmi jednoduché, nemusí sa nič odmeriavať a nalievať, stačí 1 tabletu vhodiť priamo do zadnej časti bubna spoločne s pranou bielizňou. Kapsuly sa úplne rozpustia, odstránia škvrny a nečistoty a zanechajú na vypranom oblečení príjemnú vôňu.

Zloženie:
> 30 % Anionic Surfactants, 5 – 15 % Soap, <5 % Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes

Aviváž LENOR Gold Orchid 1,5 l

Aviváž Lenor Gold Orchid sa dokonale stará o vašu bielizeň a chráni ju pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3. Vaša bielizeň nestratí svoj tvar, nevybledne a nebudú sa na nej tvoriť hrčky. Aviváž znižuje dokonca aj krčivosť materiálu a uľahčuje tak žehlenie. Ďalej urýchľuje schnutie a znižuje statický náboj. Samozrejmosťou je príjemná svieža vôňa vanilky, mimózy, medu, ruže a krémových broskýň, ktorá uvoľní vaše zmysly. Z oblečenia sa následne táto vôňa uvoľňuje postupne počas celého dňa pri 12-hodinovom nosení.

Zloženie:
Benzisothiazolinone, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, 5 – 15 % Cationic Surfactants.

Vonné perličky LENOR Unstoppables Lavish 210 g

Perličky Lenor Unstoppables Lavish dodajú vašej bielizni ešte väčšiu sviežosť a intenzívnejšiu vôňu. Pridávajú sa priamo do bubna práčky a sú vhodné na použitie s aktívne noseným oblečením, z ktorého ľahko vyprchá svieža vôňa. Vonné perličky Lenor Unstoppables prepožičajú vašim šatám tú najdlhšie trvajúcu sviežu vôňu, akú ste kedy zažili.

Zloženie:
Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool


Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
S avivážou Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
S avivážou Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LENOR starter pack Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LENOR starter pack Gold.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií