Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ĽORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink
Rúž udrží farbu na perách dlhé hodiny bez rozpíjaniu, vyplní a zjemní pery
Kód:  KSDE0926 Produktové číslo:  3600523309337

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink

Ktorá žena by nesnívala o krásnych, plných a jemných perách? Takéto pery môžete mať aj vy pri používaní rúžu ĽORÉAL Color Riche Gold Obsession! V žiarivých farebných odtieňoch prebleskuje zlatistý nádych, ktorý odráža svetlo a zvýrazňuje krásu pier. Bohaté zloženie rúžu zaisťuje jemnej pokožke pier ošetrenie, upokojenie a následnú maximálnu hydratáciu a výživu. Pery zanechá jemné, vyhladené a chránené pred vysychaním a popraskaním vďaka obsahu vzácnych olejov. Rozmaznávajte svoje pery pre ich zdravú krásu a zmyselnosť, ktorá vášmu okoliu neunikne!

Aktívne látky

  • Vitamín E - má blahodárne účinky na suché a popraskané pery, vyživuje a dodáva im hebkosť
  • Vzácne oleje - hydratujú, vyživujú a zjemňujú pery, chránia ich pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi

Dôležité vlastnosti

  • Rúž má jemnú olejovú textúru
  • Hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje pery
  • V žiarivej farbe sa odrážajú zlatisté odlesky

Farba:
37 Pink

Použitie:
Kedykoľvek podľa potreby naneste na pery.

Zloženie:

Diisopropyl dimer dilinoleate, Hydrogenated polyisobutene, Polyglyceryl-2 diisostearate, BIS-diglyceryl polyacyladipate-2, Simmondsia chinensis seed oil / jojoba seed oil, Octyldodecanol, Polyethylene, Ozokerite, Butyrospermum parkii butter / shea butter, VP/hexadecene copolymer, Calcium sodium borosilicate, Synthetic fluorphlogopite, Calcium aluminum borosilicate, Disteardimonium hectorite, Alumina, Silica, Magnesium silicate, Propylene carbonate, Geraniol, Tin oxide, BHT, Benzyl alcohol, Aluminum hydroxide, Tocopheryl acetate, Rosa canina fruit oil, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Methyl-2-octynoate, Tocopherol, Citric acid, Propylene glycol, Propyl gallate, Parfum / fragrance.
(+/- may contain: CI 77891 / titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / iron oxides, mica, CI 45410 / red 28 lake, CI 15850 / red 7, CI 45380 / red 22 lake, CI 15985 / yellow 6 lake, CI 77820 / silver, CI 19140 /yellow 5 lake, CI 77480 gold CI 42090 / blue 1 lake, CI 75470 / carmine)

Parametre a špecifikácia

Krytie
Plné Hotovo!
Textúra
Lesklá Hotovo!
Vlastnosti
Hydratačný Hotovo!

Krytie

Krytie
Plné Hotovo!

Textúra

Textúra
Lesklá Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Hydratačný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Color Riche Gold Obsession 37 Pink.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií