AP+ nový vizuál AD homeoffice

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box
5 3 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – na žiarivú farbu a výživu vlasov, obohatené o výťažok z červenej pivonky, obsah sady: šampón 250 ml a kondicionér 200 ml, vhodné na farbené a melírované vlasy
Kód:  KSDS1442 Produktové číslo:  8592807431658

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Doprajte svojim farbeným vlasom vyživujúcu starostlivosť s produktmi ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive. Kozmetická súprava obsahuje šampón a kondicionér Elseve Color Vive. Šampón aj kondicionér obsahujú výťažok z červenej pivónie, farbené vlasy vyživujú a chránia po dobu až 10 týždňov. Produkty obsahujú UVA/UVB filtre, ktoré chránia vlasy proti slnečným lúčom a predlžujú tým účinky farby. Darčeková kozmetická sada ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

  • Darčeková súprava kozmetiky obsahuje šampón a kondicionér zo série Elseve Color Vive
  • Produkty sú vhodné na farbené vlasy
  • Výťažok z červenej pivónie vlasy vyživuje a hydratuje
  • Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasy pred slnečným žiarením
  • Produkty Elseve Color Vive dodávajú vlasom hebkosť a žiarivú farbu
  • Sada je vhodná ako darček

Šampón ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive 250 ml

L'Oréal Elséve Color Vive šampón bol vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o farbené alebo melírované vlasy. Nové posilnené zloženie bolo obohatené o špeciálny elixír, ktorý zachováva farbu a pomáha zvýrazniť jej žiarivosť. Navyše je vlasové vlákno intenzívne vyživované už od korienkov. Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasové vlákno proti slnečným lúčom, čím predlžujú účinky farby. Výsledkom sú zdravé, hebké vlasy s intenzívnou a žiarivou farbou. Doprajte vašim vlasom tú najlepšiu starostlivosť bez zaťažujúcich silikónov.

Kondicionér ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive 200 ml

Doprajte vašim farbeným alebo melírovaným vlasom expertnú starostlivosť s balzamom na vlasy L'ORÉAL Elséve Color Vive. Nové zloženie obohatené o elixír pre zachovanie farby zachytáva pigment vnútri vlasu a tým napomáha predĺžiť žiarivosť farby. Ošetrujúce zloženie obohatené o vyživujúci koncentrát intenzívne vyživuje a vyhladzuje vlasové vlákno, zanecháva vlasy hebké a ľahko rozčesateľné. Ochrana proti UV – UVA/UVB filtre chránia vlasy a farbu vlasov proti slnečným lúčom.


Zloženie

Zloženie šampónu:
Voda, Sodium laureth sulfate, Dimethicone, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Cocamide MIPA, Tocopherol, Sodium benzoate, Sodium cocoate, Sodium hydroxide, Etylhexyl methoxycinnamate, Salicylic acid, Poly (linseed oil), Benzophenone-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Carbomer, Geraniol, Citronellol, Metyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Parfum / fragrance

Zloženie kondicionéra:
AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, Cetyl ESTERS, TOKOFÉROL, ETYLHEXYLMETOXYCINAMÁT, TRIDECETH-6, Chlórhexidín DIGLUCONATE, POLY (LINSEED OIL), BENZYLALKOHOL, BENZYLSALICYLÁT, LINALOOL, Benzophenone-4, AMODIMETIKÓN, ISOPROPYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, GERANIOL, CITRIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL, CETRIMONIUMCHLORID, HEXYLCINNAMAL, PARFUM / Fragrance. 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií