AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosť o muža I.

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosť o muža I.
Kozmetická sada – obsahuje: Voda po holení 100ml + Pánsky pleťový krém 75ml + Gél po holení 200ml - 19,87 €/100 ml
Kód:  KSMU0176s
ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosť o muža I. Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosť o muža I.

Súprava ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT pre dokonalú starostlivosť o mužskú tvár obsahuje vodu po holení ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Hydra Energetic Ice Impact After-shave Splash 100 ml, pánsky pleťový krém ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT All-in-1 Moisturising Cream Normal Skin 75 ml a gél po holení ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Shave Gel Sensitive 200 ml.

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Hydra Energetic Ice Impact After-shave Splash 100 ml

Voda po holení ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Hydra Energetic Ice Impact After-shave Splash je určená pre starostlivosť o citlivú mužskú pleť. Každodenné holenie môže spôsobovať pocit pálenia a podráždenia pleti. Vaša pleť potrebuje po holení viac než len sviežosť, potrebuje kvalitné ošetrenie. Táto osviežujúca voda po holení je obohatená o ošetrujúce a obnovujúca látky s tromi účinkami. Svieže a hydratačné zloženie znovu dodáva pleti intenzívnu hydratáciu a tým predchádza pocitu vysušenia pleti a pocitu nepohodlia. Okamžite bojuje proti podráždeniu pokožky, proti vonkajším vplyvom a obnovuje pleť. Svojím účinkom zjemňuje pleť, odstraňuje napätie a začervenanie, ktoré bolo spôsobené holením. Má nízky obsah alkoholu, a tak upokojuje pleť bez predchádzajúceho pocitu vysúšania a pocitu nepohodlia. Dermatologicky testovaná. Prípravok sa nelepí a rýchlo sa vstrebáva do pleti. Objavte mrazivú vôňu ľadovo sviežej mäty a iskrivého bergamotu, ktorá vás naštartuje.

Typ pleti:
Pre citlivú pleť pri holení.

Použitie:
Nalejte do dlaní a energicky vklepte do pleti ihneď po holení. Vyhnite sa okoliu očí.

Zloženie:
Aqua/water, Alcohol denat., PEG-60 hydrogenated castor oil, PEG/PPG/polybutylene glycol - 8/5/3glycerin, Parfum/fragrance, Mentha piperita extract/peppermint leaf extract, Caffeine, Sodium citrate, Ascorbyl glucoside, Disodium EDTA, Panthenol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, CI 42090/blue 1, Linalool, Coumarin, Limonene, Citronellol

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT All-in-1 Moisturising Cream Normal Skin 75 ml

Pánsky pleťový krém ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT All-in-1 Moisturising Cream Normal Skin je skvelé riešenie pre normálnu pleť, ktorú okamžite upokojuje a odstraňuje začervenanie a podráždenie po holení. Krém má hojivé účinky, zároveň pleť zjemňuje a dlhodobo osviežuje. Jemná textúra je prispôsobená mužskej pleti, podporuje jej prirodzenú regeneráciu.

Pánsky pleťový krém je ideálny pre tých mužov, ktorí chcú mať komfort pánskej pleťovej kozmetiky, a pritom nepoužívať veľa prípravkov. Tento krém je možné použiť ako krém po holení alebo ako pleťový krém (2 v 1). Zaisťuje dôkladnú hydratáciu pleti, vyživuje ju a spevňuje, zabraňuje nežiaducemu vysušovaniu. 

Pánsky pleťový krém ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT All-in-1 Moisturising Cream Normal Skin sa ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva, zanecháva dlhotrvajúci príjemný pocit. Krém je určený pre každodenné použitie, zjednocuje farebný tón pleti, dodáva prirodzenú farbu a chráni ju pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Vyskúšajte luxusnú starostlivosť, ktorá je obsiahnutá v kvalitnom pánskom pleťovom kréme!

Aktívne látky:

  • Extra osviežujúca textúra – upokojuje začervenanie a podráždenie, prináša optimálnu dlhotrvajúcu hydratáciu a pomáha pleti v obrane proti nepriaznivým vplyvom.

Účinky:

  • Upokojuje pleť a odstraňuje začervenanie a podráždenie po holení
  • Zjemňuje a dlhodobo osviežuje pleť
  • Zaisťuje dôkladnú hydratáciu pleti, vyživuje ju a spevňuje
  • Zabraňuje nežiaducemu vysušovaniu pleti
  • Zanecháva dlhotrvajúci príjemný pocit
  • Zjednocuje farebný tón pleti do prirodzenej farby
  • Chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi

Typ pleti:
Pre normálnu pleť.

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť tváre a krku, jemne vmasírujte.

Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Dimethicone, Hexyl laurate, Glyceryl stearate SE, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyl dimethyl taurate, Arachidyl alcohol, Arachidyl glucoside, Ascorbyl glucoside, Behenyl alcohol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, C12-13 pareth-23, C12-13 pareth-3, Caprylyl glycol, Dimethiconol, Disodium EDTA, Divinyl dimethicone/dimethicone copolymer, Hydroxypalmitoyl sphinganine, Limonene, Linalool, Mentha piperita extract/peppermint leaf extract, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Xanthan gum, Parfum/fragrance

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Shave Gel Sensitive 200 ml

Gél na holenie Men Expert Sensitive je určený pre citlivú pleť mužov. Jemná konzistencia gélu sa dobre nanáša a umožňuje mužom ľahšie a šetrnejšie holenie. Pleť je po oholení dokonale hladká, jemná a príjemne upokojená. Gél zanecháva na pleti veľmi príjemnú nevtieravú vôňu, ktorá muža sprevádza ešte dlho po holení. Doprajte si šetrný gél na holenie, ktorý bude vašu pleť rozmaznávať!

Jemné pohladenie Aloe Vera

Bohaté zloženie gélu obsahuje okrem iného výťažky z rastliny aloe vera, ktorá je známa svojimi upokojujúcimi a ošetrujúcimi účinkami. Táto rastlina obsahuje viac ako 200 účinných látok, ktoré o pleť šetrne starajú, dodávajú pleti silu, pevnosť a vitalitu. Po použití gélu na holenie s výťažkami aloe vera bude pleť hydratovaná, vyživená a chránená pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Spríjemnite si každodenné holenie a upokojte svoju pleť jemným gélom!

Vlastnosti gélu

  • Má jemnú konzistenciu
  • Zanecháva pleť hladkú a jemnú
  • Umožňuje šetrnejšie holenie
  • Účinne pleť upokojuje
  • Dodá perfektnú vôňu
  • Dodáva pleti pevnosť, silu a vitalitu
  • Hydratuje a vyživuje pleť

Zloženie

Aqua/water, Palmitic acid, Triethanolamine, Isopentane, Glycerin, Stearic acid, Cocamide MEA, Hydroxypropylcellulose, Stearyl heptanoate, Stearyl caprylate, PEG-90M, Trideceth-9 PG-amodimethicone, Trideceth-12, Dimethiconol stearate, Isobutane, Aloe barbadensis/aloe barbadensis leaf juice, Parfum/fragrance
BHT, Laureth-4

 

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Typ produktu
Pleťový krém, gél, fluid Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Typ
Voda po holení Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pleťový krém, gél, fluid Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ

Typ
Voda po holení Hotovo!
Produktové línie: L'ORÉAL Men Expert 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosť o muža I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Péče o muže I..
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií