AlzaPlus+ drogerie MPLA308417 - SK

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosti pre mužov II.

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosti pre mužov II.
Kozmetická sada - obsahuje: Pena na holenie 200ml + Balzam po holení 100ml + Pánsky pleťový krém 50ml - 33,80 €/100 ml
Kód:  KSMU0171s
ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosti pre mužov II. Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosti pre mužov II.

Sada Loreal PARIS pre dokonalú starostlivosť o mužskú tvár obsahuje balzam po holení Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Post-Shave gél 100ml, pánsky pleťový krém Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser 50ml a penu na holenie Loreal PARIS Men Expert Shave Foam 200ml.

Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Post-Shave gél 100ml

Balzam po holení Loreal Men Expert Hydra Energetic Post-Shave balm obsahuje unikátnu formulu navrhnutú pre mužskú pleť. Balzam je maximálne šetrný k pleti. Okamžite pleť upokojuje a ošetruje, odstraňuje začervenanie a pálenie, uvoľňuje napätie v pleti. Dodáva pleti energiu, zanecháva neuveriteľne príjemný pocit sviežosti a pohodlia.

Balzam po holení dôkladne pleť hydratuje, zabraňuje vysušovaniu a podráždeniu pleti. Unikátna formula je obohatená o chladivú zložku, po nanesení sa mení vo vodu, čím zmierňuje pálenie po použití žiletky - teplota pleti je znížená v priemere o 1,5 ° C. Balzam sa ľahko rozotiera, nemastí a nelepí sa, rýchlo sa vstrebáva. Podporuje celkovú regeneráciu pleti, posilňuje ju a navracia pružnosť. Po aplikácii zostáva pleť neobyčajne svieža a prirodzene krásna.

Každý muž vie, aký je výber kozmetiky určenej na starostlivosť o pleť po holení dôležitý. Je to doslova osobná záležitosť. Kvalitný balzam Loreal Men Expert Hydra Energetic Post-Shave balm ponúka jedinečný komplex ingrediencií, ktorý zahalí vašu pleť do chladivej luxusnej starostlivosti. Zaobstarajte si tento kvalitný prostriedok a každodenný proces holenia sa pre vás stane príjemnou záležitosťou!

Účinky:

  • Upokojuje a ošetruje pleť.
  • Odstraňuje začervenanie a pálenie po použití žiletky.
  • Uvoľňuje napätie v pleti, obsahuje chladivý efekt.
  • Hydratuje, zabraňuje vysušovaniu a podráždeniu pleti.
  • Podporuje regeneráciu pleti, posilňuje ju a navracia pružnosť.
  • Zanecháva príjemný pocit sviežosti a pohodlia.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Balzam naneste vždy po holení na celú plochu tváre mimo očných kontúr a rozotrite.

Objem:
100ml

Zloženie:
Aqua / water, Alcohol denat., Glycerín, butylénu glycol, PEG-60 hydrogenated castor oil, Mentha piperita extract / peppermint leaf extract, Urea, Allantoin, Hamamelis virginiana extract / witch hazel extract, aspartic acid, Glucose, Fructose, trietanolamín, Alanine, Propylene glycol, Sucrose, Menthoxypropanediol , Glutamic acid, Dextrín, Acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Hexyl nicotinate, Hexylene glycol, Linalool, Limonene, Parfum / fragrance.

Loreal PARIS Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser 50ml

Pánsky pleťový krém L'ORÉAL Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser patrí do radu kozmetických prípravkov Men Expert určených pre starostlivosť o mužskú pleť. V priebehu dňa pôsobí na mužskú pleť rad faktorov, ktoré sú príčinou, že pleť tváre javí príznaky únavy a pleť je bledá s viditeľnými kruhmi pod očami.

Nové hydratačné zloženie tohto pleťového krému je obohatené o Magnézium a Vitamín CG s postupným uvoľňovaním. Je tak pre vašu pleť skutočným zdrojom energie pre nepretržitý boj s príznakmi únavy. Odstraňuje kruhy pod očami a unavený výraz vašej pleti. Krém pokožku hydratuje po dobu až 24 hodín a tým obnovuje jej pružnosť a odstraňuje nepríjemný pocit pnutia. Pleť je tak hladšia a jemnejšia. Obnovuje pôvodnú zdravú farbu pleti. Pleťový krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný ani lepiaci pocit. Krém je dermatologicky testovaný In vitro - v skúmavke. Doprajte si pocit osvieženia a posilnenie vašej pleti.

Aktívne látky:

Vitamín CG + Magnesium - je zdrojom energie pre pleť.

Typ pleti:

Pre všetky typy pleti.

Použitie:

Aplikujte ráno alebo večer na vyčistenú pleť. Ak použijete krém po holení, pomáha vám upokojiť podráždenú pleť.

Objem:

50ml

Zloženie:

Aqua / water, Glycerín, Alcohol denat., Isohexadecane, hydrogenated polyisobutene, Ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Mentha piperita extract / peppermint leaf extract, PEG / PPG-18/18 dimethicone, HDI / trimethylol hexyllactone crosspolymer, Dimethicone, cetearyl ethylhexanoate, Caffeine, Sodium citrate, Sodium hydroxide, Laminaria digitata extract, Magnesium PCA, Ascorbyl Glucoside, Izopropyl myristate, Caprylyl glycol, mentol, polymetylmetakrylátu methacrylate, Phenoxyethanol, Cl 19140 / yellow 5, Cl 42090 / blue 1, Linalool, Limonene, Parfum / fragrance.

ĽORÉAL PARIS Men Expert Shave Foam 200 ml

Hľadáte penu na holení, ktorá vám uľahčí holenie a ochráni vašu pokožku pred podráždením? Potom teda vyskúšajte Expert Shave Foam od značky L'oréal. Vaše fúzy zmäkčí a tým vám zabezpečí plynulé a hladké oholenie a tiež vytvorí film, ktorý vašu pleť ochráni pred podráždením. Jeho zloženie je obohatené o Hydra-Glycerin, ktorý zanechává pokožku perfektne hydratovanú a pleť tak po opláchnutí neni nepríjemne napnutá.

Kľúčové vlastnosti

  • Uľahčuje holenie
  • Chráni pokožku pred podráždením
  • Hydratuje

Použitie

Navlhčite tvár najlepšie teplou vodou a pomocou prstov rovnomerne rozotrite penu na fúzy. Tvár oholte v smere rastu fúzov, opláchnite teplou a následne studenou vodou, čím odstránite všetky zbytky peny a zároveň pokožku upokojíte.

Upozornenie

Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 ° C. Ani vyprázdnenú nádobku neprerážajte a nevhadzujte do ohňa. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo na žeravý predmet. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia.. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevstrekovať do očí.

Zloženie

Aqua / water, Stearic acid, trietanolamín, Palmitic acid, Glycerín, izobután, Polysorbate 20, CI 42090 / blue 1, Cocamide MEA, Sodium chloride, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Magnesium gluconate, Trideceth-9 PG-amodimethicone, Trideceth -12, Calcium gluconate, Dimethiconol Stearate, Limonene, Manganese gluconate, Linalool, Mentha piperita extract / peppermint leaf extract, Propane, Copper gluconate, Parfum / fragrance, Myristica acid, Butane, Cetyl hydroxyethylcellulose, Lauryl betaine.

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ produktu
Pleťový krém, gél, fluid Hotovo!
Typ
Balzam po holení Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pleťový krém, gél, fluid Hotovo!

Typ

Typ
Balzam po holení Hotovo!
Produktové línie: L'ORÉAL Men Expert 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Starostlivosti pre mužov II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS MEN EXPERT Péče pro muže II..
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií