ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2 + 1

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2 + 1
Maskara , typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: predĺženie rias a objem - 9,63 €/ks
Kód:  DEKO1517s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2 + 1 Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2 + 1

ĽORÉAL PARIS Paradise Black

Dodajte svojmu pohľadu neodolateľnú zvodnosť s Paradise Black od L'Oréal Paris. Nová maskara ponúka inovovanú objemovú kefku a krémovú textúru, ktorá riasy opticky predĺži a dodá im hustotu. Jej unikátne zloženie však riasam prospieva aj dlhodobo: obsahuje totiž výťažky z ricínového oleja, pre stimuláciu ich rastu. Ak snívate o dokonalých riasach s nebeským objemom i dĺžkou, Paradise Black od L'Oréal Paris vaše predstavy dokonale naplní. Balenie obsahuje 2 + 1 maskaru zdarma.


ĽORÉAL PARIS Paradise Black

Vylepšená kefka pre nadprirodzený objem

Inovovaná kefka je husto pokrytá pevnými štetinami, s ktorými svojím riasam dodáte nadprirodzený objem od korienkov až ku končekom.

Rovnomernejšie nanášanie vďaka krémovej textúre

Zloženie maskary je obohatené o ricínový olej, ktorý rastu rias preukázateľne svedčí. Premeny sa dočkala aj celková konzistencia riasenky – vylepšená krémová textúra riasy menej zaťažuje a možno ju nanášať v rovnomernejšie vrstvách.

Jednoduchá aplikácia maskary Paradise

Spojenie objemovej kefky a príjemnejšej textúry celkovú aplikáciu maskary podstatne zjednoduší. Akonáhle vyskúšate Paradise Extatic od L'Oréal Paris, nebudete chcieť siahnuť po inej.


Testovaná samotnými ženami

Účinnosť maskary Paradise Extatic od L'Oréal Paris potvrdzuje testovanie medzi viac ako stovkami žien. Drvivá väčšina účastníčok sa zhoduje na tom, že ich riasy nadobudli na objeme i dĺžke a pozitívne hodnotí aj premenu ich štruktúry.

ĽORÉAL PARIS Paradise Black
ĽORÉAL PARIS Paradise Black

Zloženie:
Aqua/water, Paraffin, Potassium cetyl phosphate, Copernicia cerifera cera/carnauba wax, Ethylene/acrylic acid copolymer, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Cera alba/beeswax, Synthetic beeswax, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl alcohol, Steareth-20, Glyceryl dibehenate, Steareth-2, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia senegal gum, Tribehenin, Caprylyl glycol, Glyceryl behenate, Sodium dehydroacetate, Hydrogenated jojoba oil, Hydrogenated palm oil, Disodium EDTA, Butylene glycol, Sodium laureth sulfate, Tetrasodium EDTA, Ricinus communis seed oil/castor seed oil, Maltodextrin, Potassium sorbate, BHT, Centaurea cyanus flower extract, [+/- may contain: CI 77499/iron oxides]


Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2 + 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Lash Paradise Mascara 6,4 ml 2+1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií