AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black
4,9 7 hodnotení
Maskara , typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: objem a natočenie rias
Kód:  DEKO1085 Produktové číslo:  3600523438112

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black

Maskara ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll čiernej farby je skvelým pomocníkom každej ženy pre perfektné nalíčenie. Riasy dokonale natočí po celej dĺžke a zahustí ich od korienkov. Zanechá ich nádherne vytvarované a husté. Jej prednosťou je mega objemová formula, ktorá dodá riasam okamžitý objem. Pomocou mega kefky ľahko a rýchlo vytvoríte krásne krivky, ktoré vám vydržia po celý deň. Maskara riasy nezlepuje a nevytvára žiadne hrudky. Bola oftalmologicky testovaná a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Zvýraznite pohľad svojich očí a dodajte im podmanivosť pomocou čiernej maskary ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll.

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary sú nádherne tvarované a husté riasy s bohatým objemom. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad. 

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Objem:
9,1 ml

Zloženie:

AQUA/WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, STYRENE / ACRYLATES / AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, SYNTHETIC BEESWAX, BISDIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, CETYL ALCOHOL, STEARETH-20, GLYCERYL DIBEHENATE, STEARETH-2, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL GUM, TRIBEHENIN,  CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL BEHENATE, SODIUM DEHYDRO- ACETATE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LAURETH SULFATE, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, BHT, B189279/2

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Objem, Otočenie Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Objem, Otočenie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude ještě tento produkt někdy dostupný?

Diskusia a poradňa k ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Mega Volume Miss Baby Roll.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií