AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Voda po holení 100ml + Šampón Elseve Resist X3 250ml + Pena na holenie 200ml
Kód:  VBAL0230 Produktové číslo:  8592807146750
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive Predaj skončil

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

V darčekovej kozmetickej súprave pre mužov značky L'Oréal Men Expert nájdete vodu po holení, šampón a penu po holení. Všetko je pre bežnú hygienu moderného muža, ktorý dáva prednosť kvalitným výrobkom, ktoré sa starajú o jeho pleť. Vďaka kozmetickým prípravkom zostáva pleť po dlhú dobu hydratovaná.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy L'Oreál PARIS Men Expert Hydra Sensitive

  • Darčeková súprava pre mužov
  • Kvalitný darček za dobrú cenu
  • Kozmetické prípravky L'Oréal PARIS Men pre citlivú pleť
  • Voda po holení odstraňuje začervenanie pleti
  • Šampón pre jemné a krehké mužské vlasy
  • Pena na holení pre oholenie dohladka

Voda po holení pre citlivú pleť

Každodenné holenie pleť vysúša a môže spôsobiť jej podráždenie. Preto potrebuje kvalitné ošetrenie, a to v podobe hydratačnej vody po holení L'Oréal Paris Voda po holení Men Expert (Hydra Energetic After-Shave Splash) 100 ml, ktorá mužskej pleti dodá nielen sviežosť, ale aj ďalšie ošetrujúce látky. Voda po holení svojím účinkom pleť zjemňuje a odstraňuje v nej toľko nepríjemné napätie a začervenanie. Aplikujte na pleť po každom holení, vyhnite sa však partií očí.

Účinné látky:
Čistiace antibakteriálne zložky

Typ pleti:
Pre pleť citlivú pri holení

Zloženie:
Aqua/water, Alcohol denat, PEG-60 hydrogenated castor oil, PEG/PPG/polybutylene glycol - 8/5/3 glycerin, Parfum/fragrance, Mentha piperita extract/peppermint leaf extract, Caffeine, Sodium, citrate, Ascorbyl Glucoside, Disodium EDTA, Panthenol, Etylhexyl methoxycinnamate, Etylhexyl salicylate, Butyl, methoxydibenzoylmethane, CI 42090/blue 1, Linalool, Coumarin, Limonene, Citronellol

Posilňujúci šampón pre mužov

Trápi vás vypadávanie vlasov? Potom šampón Šampón Elseve Men Arginine Resist X3 je tým pravý kozmetickým prípravkom pre vás. Je určený pre jemné a krehké mužské vlasy, ktoré posilňuje a vyživuje a dodáva im odolnosť.

Aktívne látky:
Arginín - vyživuje vlasové korienky
Taurín - posilňuje vlasy a dodáva energiu

Typ vlasov:
Jemné a krehké

Použitie:
Naneste na mokré vlasy, premasírujte celú pokožku hlavy a opláchnite.

Pena na holenie s ochranným filmom

Aj mužská pleť môže byť citlivá. Pena na holenie L'Oréal Men Expert Anti-Irritation Shave Foam pena na holenie 200 ml zmäkčí fúzy a vďaka tomu zabezpečí plynulé holenie dohladka. Pena vytvára na pleti ochranný film, ktorý chráni proti začervenaniu.

Aktívne látky:
Hydra-Glycerín - hydratuje pleť

Použitie:
Navlhčite tvár najlepšie teplou vodou. Pomocou prstov rozotrite penu na fúzy.

Upozornenie:
Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 °C. Ani vyprázdnenú nádobku neprerážajte a nevhadzujte do ohňa. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia - Zákaz fajčenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevstrekovať do očí.

Zloženie:
aqua, Stearic acid, trietanolamín, palmitic acid, glycerín, izobután 20, cl 42090, Cocamide mea, sodium chloride, hydroisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Phenoxyethanol, magnézium gluconate, trideceth-9, pg-amodimethicone, trideceth-12, calcium gluconate. Dimethiconol Stearate, limonene, manganese gluconate, linalool, Mentha piperita extract, propán, copper gluconate, parfum, myristic acid, butane, cetyl hydroxyethylcellulose, lauryl betaine.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií