AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

L'ORÉAL PARIS Paradise Set

Zobraziť katalóg
L'ORÉAL PARIS Paradise Set
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: prodlužující řasenku pro extra objem 6,4 ml, podkladovou bázi pod řasenku 7,2 ml
Kód:  VBAL558 Produktové číslo:  8592807328743

L'ORÉAL PARIS Paradise Set

Známa francúzska značka kozmetiky L'Oréal Paris ponúka maximálne účinné produkty vyvíjané na základe najmodernejších vedeckých poznatkov s použitím surovín najvyššej kvality. Pekná darčeková sada dekoratívnej kozmetiky L'ORÉAL PARIS Paradise Set obsahuje podkladovú bázu pod riasenku a čiernu riasenku. Podkladová báza Loreal PARIS Paradise Extatic obohatená o jojobový olej riasy opticky zhustí a vyživuje. Pripraví ich na nanesenie riasenky, ktorá riasy opticky predĺži aj zahustí a zároveň o ne svojím zložením stará. Darčeková sada L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic poteší každú ženu, ktorá sníva o dokonalých riasach sa zvodným objemom i dĺžkou.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady L'ORÉAL PARIS Paradise Set

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou dekoratívnou kozmetikou L'ORÉAL PARIS
  • Podkladová báza Loreal PARIS Paradise Extatic Primer riasy vyživuje
  • Čierna maskara Loreal PARIS Paradise Extatic Mascara riasy opticky zhustí a predĺži
  • Oba kvalitné výrobky sa ľahko nanáša a jeden doplňuje svojimi účinkami druhý
  • Ricínový a jojobový olej, ceramidy, prírodné vosky a vitamíny starajú o vaše riasy
  • Darčeková sada L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic pre ženy túžiace po dokonalých riasach

Loreal PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

Podkladová báza Loreal PARIS Paradise Extatic pomocou vlákien nádherne predĺži a zhustí riasy, ktoré potom po nanesení bežnej riasenky budú vyzerať ešte úchvatněji. Báza je obohatená o jojobový olej, ktorý sa postará o výživu. Riasy budú nielen krásne, ale aj zdravé a posilnené. S rovným a mäkkou kefkou sa prípravok ľahko a rovnomerne nanáša. Podkladová báza vhodná aj pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek.

Aktívne látky:
jojobový olej - zaisťuje výživu aj jednoduchú aplikáciu
ceramidy - posilňujú riasy
prírodné vosky a vitamíny

Použitie podkladovej bázy:
Naneste na riasy pred použitím maskary, aby sa znásobil jej efekt.

Loreal PARIS Paradise Extatic Mascara 6,4 ml

Čierna predlžujúca maskara Loreal PARIS Paradise Extatic Mascara ponúka objemový kefku a krémovú textúru, ktorá riasy opticky predĺži a dodá im hustotu. Jej unikátne zloženie o riasy stará dlhodobo. Obsahuje totiž výťažky z ricínového oleja, pre stimuláciu ich rastu. Vylepšený kefka umožní pohodlne naniesť riasenku po celej dĺžke rias a dodá im zvodný objem.

Aktívne látky:
ricínový olej - pre pružné a vyživené riasy

Použitie riasenky:
Nanášajte na riasy od korienkov ku končekom.

zloženie

Primer:
Aqua / Water, polybutén, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine / Dioktadecyl Dimer Dilinoleate Copolymer , Caprylyl Glycol, hydrogenated Jojoba Oil, hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium EDTA, BHT, Rosa Canina Fruit Oil, penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, propyl Gallate, Citric Acid , (FIL B210585 / 1)

mascara:
Aqua / water, Paraffin, Potassium cetyl phosphate, Copernicia Cerifera cera / carnauba wax, Ethylene / acrylic acid copolymer, Styrene / acrylates / ammonium methacrylate copolymer, Cera albumu / BEESWAX, Synthetic BEESWAX, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, polybutén, Cetyl alcohol , Steareth-20, Glyceryl dibehenate, Steareth-2, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia senegal gúm, Tribehenin, Caprylyl glycol, Glyceryl behenate, Sodium dehydroacetate, hydrogenated jojoba oil, hydrogenated palm oil, Disodium EDTA, butylénu glycol, Sodium laureth sulfate, Tetrasodium EDTA, Ricinus communis seed oil / castor seed oil, Maltodextrín, Potassium Sorbate, BHT, Centaurea cyanus flower extract, [+/- may contain: CI 77499 / iron oxides]

Obsah sady:
Loreal PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml
Loreal PARIS Paradise Extatic Mascara 6,4 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L'ORÉAL PARIS Paradise Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Paradise Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: L'ORAL PARIS Paradise szett.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií