Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

LOVELA Aviváž 2× 2 l (66 praní)

Zobraziť katalóg
LOVELA Aviváž 2× 2 l (66 praní)
Aviváž vlastnosti: na citlivú pokožku, - 0,11 €/pranie
Kód:  PPR210s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LOVELA Aviváž 2× 2 l (66 praní) Predaj skončil

LOVELA Aviváž 2× 2 l (66 praní)

vypnuté
Lovela aviváž

Aviváž Lovela

Špeciálne vyvinutá na starostlivosť o dojčenskú a detskú bielizeň. Hypoalergénne zloženie predchádza vzniku alergií a podráždenia, čo ocenia nielen mamičky starajúce sa o chúlostivú detskú pokožku, ale aj ľudia s vysoko citlivou kožou. Neobsahuje žiadne enzýmy, optické zjasňovače, umelé farbivá a ďalšie možné alergény obsiahnuté v bežných avivážach.

2

litre

vypnuté
Aviváž Lovela

Hypoalergénne zloženie

Vďaka svojmu šetrnému zloženiu sú aviváže Lovela vhodné pre deti od i dospelých s vysoko citlivou kožou náchylnou k podráždeniu a kožným alergiám.

vypnuté
Farebné oblečenie

Šetrná k pokožke

Aviváže Lovela neobsahujú žiadne alergény zvyčajne obsiahnuté v bežných zmäkčovacích prípravkoch. Môžete ich tak bezpečne použiť na bielizeň, s ktorou bábätko prichádza do kontaktu už od prvého dňa života.

vypnuté
Ochrana vlákien

Príjemná vôňa

Aviváž Lovela sa pýši jemnou a neutrálnou vôňou, ktorá vaše dieťatko neruší a poskytuje mu pocit pohodlia a čistoty.

Ako používať aviváž Lovela?

vypnuté
Lovela prášok color

Aviváž dávkujte podľa pokynov na etikete do priehradky určenej výrobcom. Následne zvoľte prací program a zapnite práčku. Zároveň vždy pozorne čítajte informácie na etiketách oblečenia i iných textílií a rešpektujte ich. Aviváž je univerzálna a vhodná na všetky druhy textílií.

Objavte aj ďalšie prostriedky značky Lovela
Všetky môžete bezpečne použiť pre dojčatá od prvého dňa života

Prášky na pranie

Na bielu i farebnú bielizeň

vypnuté
Lovela prášky na pranie

Pracie prášky Lovela sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a variantoch na bielu i farebnú bielizeň. Nech už si vyberiete akýkoľvek, vždy máte istotu hypoalergénneho zloženia a veľkej účinnosti na škvrny.

Pracie gély a kapsuly

Na bielu i farebnú bielizeň

vypnuté
Lovela gély a kapsuly

Pracie gély aj kapsuly Lovela sa pri praní dôkladne rozpúšťajú, a vy sa tak nemusíte báť ich zachytávania na tkaninách. Rovnako ako ostatné prípravky Lovela sú hypoalergénne, a teda vhodné pre malé deti a alergikov.

Aviváže Lovela

Univerzálne

vypnuté
Lovela aviváže

Vaši blízki si zaslúžia len to najlepšie. Odmeňte ich voňavou a nebesky mäkkou bielizňou. Aviváže Lovela bielizeň počas prania zmäkčujú a dodávajú jej príjemnú vôňu a sviežosť. Sú rovnako ohľaduplné k pokožke ako ostatné produkty Lovela.

Čistiace prípravky

Spreje, obrúsky, gél na riad

vypnuté
Lovela čistiace prípravky

Pretože detská a citlivá pokožka v domácnosti neprichádza do styku iba s bielizňou, je potrebné venovať rovnakú pozornosť aj ostatným plochám. Na veľké upratovanie použite Lovela Čistič Rozprašovač, na menšie škvrny sú potom vhodné Lovela obrúsky. O detský riad sa postará Lovela prípravok na umývanie detského riadu.

Číslo 1 medzi mamami.

Lovela je prací prášok, ktorý je určený pre široké spektrum spotrebiteľov: najmä pre malé deti, osoby s citlivou pokožkou, a pre všetky osoby, ktoré sa starajú o svoju pokožku. Je vhodná ako pre vašich najmenších, tak pre vás samotných. Lovela prešla náročnými testami, ktoré dokázali, že je šetrná k jemnej a citlivej pokožke. Lovela bola navyše klinicky testovaná na jemnej detskej pokožke a je odporúčaná Ústavom pre starostlivosť o matku a dieťa a Združením Deťom zdravie – združenie na pomoc deťom trpiacim alergiami.

Zloženie: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % katiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Na citlivú pokožku Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Na citlivú pokožku Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOVELA Aviváž 2× 2 l (66 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVELA Aviváž 2 × 2 l (66 praní).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií