AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča

Zobraziť katalóg
LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča
Štartovacia sada pre novorodenca – materiál transparentný silikón bez chuti a zápachu, bez obsahu BPA, v balení 2× Lovi Fľaša Medical+ 150 ml, 2× Lovi Fľaša Medical+ 250 ml, 2× Lovi Dynamický cumlík 0m+ (na fľaši), 2× Lovi Dynamický cumlík 3m+ (na fľaši), 2× Lovi Silikónový dynamický cumlík 0 – 3m BOTANIC (1 kapsula), Lovi Stužka na cumlík s klipsou BABY SHOWER
Kód:  BABY20353 Produktové číslo:  5901691862883 Stránky výrobcu
LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča Predaj skončil

LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča

Značka Lovi exkluzívne uvádza na trh praktickú sadu v kolekcii BOTANIC, ktorá je určená pre práve narodené bábätká. Benefity produktu:

Kľúčové vlastnosti štartovacej sady pre bábätko LOVI

  • Všetky cumlíky Lovi sú vyrobené zo silikónu, ktorý je úplne transparentný, bez chuti a bez zápachu
  • Silikónové cumlíky majú dlhšiu životnosť a lepšie sa udržujú v čistote
  • Unikátna symetrická dynamická gumička sa veľmi dobre odvzdušňuje a nedeformuje zubné posprevádzkaie dieťaťa
  • Cumlíky neobsahujú BPA
  • V balení 2 ks
  • Dynamická gumička - unikátna dynamická konštrukcia cumlíka z nerovnorodých vrstiev silikónu umožňuje sanie dieťaťa v prirodzenom rytme, má symetrický tvar napodobňujúci matkinu bradavku
  • Tvarovaný štítok umožňuje dieťaťu voľne dýchať nosom
  • Vyrobené z bezpečných materiálov, neobsahuje bisphenol A
  • Otvory na štítku - umožňujú prístup vzduchu, aby sa nepodráždila jemná detská pokožka
  • Silikónová gumička - jemný, vysoko kvalitný materiál
  • Obľúbený dizajn - kolekcia BOTANIC patrí medzi najpredávanejšie kolekcie cumlíkov
  • Obľúbený dizajn - BABY SHOWER kolekcia farebne perfektne ladí s kolekciou BOTANIC

Obsah balenia

Štartovacia sada je vhodná ako prvá výbavička pre novopečené mamičky, ktoré tu nájdu praktické produkty pre svoje bábätko v obľúbenej kolekcii.

  • 2ks Lovi Fľaša Medical+ 150 ml
  • 2ks Lovi Fľaša Medical+ 250 ml
  • 2ks Lovi Dynamický cumlík 0m+ (na fľaši)
  • 2ks Lovi Dynamický cumlík 3m+ (na fľaši)
  • 2ks Lovi Silikónový dynamický cumlík 0-3m BOTANIC (1 kapsula)
  • 1ks Lovi Stužka na cumlík s klipom BABY SHOWER

Lovi fľašu Medical+

Lovi fľaša Medical+ s dynamickým cumlíkom je jediná fľaša, ktorá povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas sania Obsahuje dynamický silikónový cumlík Lovi, ktorá pri kŕmení modifikuje svoj tvar (predlžuje sa) Povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas sania, rovnako ako pri dojčení, stimuluje miesta, ktorá sa podieľa na rozvoji reči a pozitívne ovplyvňuje správny vývoj celej ústnej dutiny. Obsahuje efektívny systém odvzdušňovania SUPERvent, ktorý zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik detskej koliky. Špeciálne profilovaný tvar fľaše umožňuje správny spôsob držania. V priebehu kŕmenia sa tak fľaša pohybuje zhodne s rytmom a silou sania dieťaťa. Fľaša obsahuje elastický tesniaci disk, ktorý vytvorí z fľaše praktický zásobník na uchovávanie pokrmu a viečko/hrnček s odmerkou.

Dynamický cumlík - špička je vyrobená z tenkej vrstvy silikónu a dynamicky sa prispôsobuje saniu bábätka (predlžuje sa). Povzbudzuje svaly čeľustí k aktívnej činnosti. Mlieko nevyteká, dieťa ho musí aktívne cicať. Pevná profilovaná základňa zo silnejšieho silikónu - umožňuje stabilnú oporu pre správne umiestnenie pier na cumlíku. Antikolikový systém odvzdušňovania SUPERvent - nový, efektívny odvzdušňovací systém SUPER VENT zabraňuje zmiešaniu mlieka so vzduchom. Týmto spôsobom sa zníži riziko vzniku koľko.

Lovi Dynamický cumlík 0-3m

Lovi Dynamický cumlík 0-3m BOTANIC. Návrat k prírode a jemný minimalistický dizajn. To je kolekcia BOTANIC od Lovi, ktorá sa pýši dynamickými cumlíkmi v roztomilých motívoch inšpirovaných prírodou. Jemné trendy farby navyše skvele nahrávajú mamičkám, ktoré hľadajú pre svoje deti tie najnovšie trendy. Gumička cumlíka sa dynamicky prispôsobuje saniu dieťaťa a nenarúša tak jeho sací reflex. Dynamický cumlík Lovi bol vytvorený v spolupráci s neurologopedmi s cieľom zabezpečiť prirodzený a zdravý vývoj zubného posprevádzkaia, zubov a ďasien dieťaťa. Silikónový dynamický cumlík Lovi bol klinicky testovaný.

Lovi Stužka

Lovi Stužka na cumlík s klipom BABY SHOWER štýlová a praktická. To je stužka na cumlík od značky Lovi z roztomilej kolekcie BABY SHOWER. Látková stužka s klipom slúži na pevné a stabilné pripevnenie cumlíka k oblečeniu bábätka a chráni tak cumlík pred ušpinením alebo stratou.

  • Pohodlný úchyt - jednoducho a rýchlo pripevníte k cumlíku
  • Praktická - cumlík je vždy po ruke, môže byť pripevnený k oblečeniu, prikrývke alebo kočíku
  • Bezpečná a odolná - veľmi kvalitný materiál, vhodný pre deti
  • Univerzálna - skvele sa hodí k cumlíkom, ale aj hryzátkom či iným hračkám

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOVI novorodenecká štartovacia súprava Botanic, dievča Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOVI novorozenecká startovací sada Botanic, holka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOVI újszülött induló szett Botanic, kislány.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií