AlzaPlus+ děti Protiplnění

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 1 379,67 €/1 l
Kód:  PLK537 Produktové číslo:  6412600817126
LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml Predaj skončil

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml

Túžite po zdravšom a žiarivejšom vzhľade vašej pleti? Potom by ste si mali zaobstarať omladzujúce sérum LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum, ktoré dopĺňa do pleti základné živiny. V sére LUMENE Harmonia sú obsiahnuté všetky dôležité minerály, ako vápnik, selén, horčík a zinok, ktoré pokožku vyživujú a dodávajú jej mladistvý vzhľad. Navyše obsah arktickej pramenitej vody pleť rehydratuje a zanecháva ju vláčnu.

 

Kľúčové vlastnosti séra Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing

  • Doplňuje do pleti základné živiny
  • Sérum Lumene Harmonia obsahuje čistú arktickú pramenitú vodu
  • Hydratuje a osviežuje pleť
  • Obsahuje antioxidanty a živiny
  • Lumene Nutri-Recharging dodá pokožke všetky potrebné minerály
  • Obsahuje 98 % čisto prírodných zložiek
  • 100 % prirodzená vôňa vďaka jemnej parfumácii

Aktívne zložky:

  • Severská čaga – V severských oblastiach na brezových stromoch rastúca huba, najbohatší zdroj antioxidantov na zemi, ktorá má silné vyživujúce a detoxikačné účinky.
  • Pramenitá arktická voda – Pochádza z najčistejších prameňov fínskeho Laponska, s nízkym pH, ktoré priaznivo pôsobia na pleť.
  • Brezová miazga – Miazga intenzívne hydratuje aj tú nejvysušenejšiu pleť, revitalizuje a je bohatá na minerály a aminokyseliny.

Aplikácia:
Možno použiť ako klasické sérum, ktoré aplikujete na očistenú tvár pred hydratačným krémom, alebo ako intenzívnu starostlivosť, keď je vaša pleť citlivá a vysušená. Potom zmiešate 2 – 3 kvapky séra s hydratačným krémom.

Zloženie:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER, GLYCERIN, DECYL OLEATE, INONOTUS OBLIQUUS (CHAGA) EXTRACT, EMPETRUM NIGRUM (BLACK CROWBERRY) FRUIT JUICE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, BETAINE, CAPRYLYL GLYCOL, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM LEVULINATE, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM ANISATE, LACTIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, PULLULAN, XANTHAN GUM, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, SILICA, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, PARFUM (FRAGRANCE).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum 30 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií