Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Makeup Revolution Essential Day To Night

Zobraziť katalóg
Makeup Revolution Essential Day To Night
4,0 2 hodnotení
Kozmetická paletka 12 očných tieňov v neutrálnych farbách pre denné aj večerné make-up
Kód:  KSDE0552 Produktové číslo:  MURREDPD2N

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Makeup Revolution Essential Day To Night Predaj skončil

Makeup Revolution Essential Day To Night

MUR Essential Day To Night Paletka MUR Essential Day To Night obsahuje 12 očných tieňov v neutrálnych farbách pre denné aj večerné make-up vašich očí. Hľadáte univerzálne očné tiene, za ktoré sa rozhodne nemusíte hanbiť? Potom ste je práve našla! Paletka 12 očných tieňov ponúka nielen perleťové odtiene, ale aj trblietavé a matné.

Z týchto jedinečných tieňov si vyberiete jednoducho a za akejkoľvek situácie. Kombinácia farieb je navrhnutá tak, aby vám stačila jediná paletka pre celý týždeň. Ľahko pripravíte svoj vzhľad do práce, na obed s kamarátkou, vonkajšie hry s deťmi aj na romantickú večeru. A to všetko vďaka jednej jedinej paletke! Súčasťou balenia je aj obojstranný štetec, vďaka ktorému môžete v priebehu dňa vzhľad meniť kedykoľvek sa vám zachce. Doprajte si zmenu vzhľadu aj niekoľkokrát za deň!

Počet tieňov:

12

Parametre a špecifikácia

Odtieň farieb
Mix farieb Hotovo!

Farba

Odtieň farieb
Mix farieb Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Makeup Revolution Essential Day To Night Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Makeup Revolution Essential Day To Night.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií