AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mamibot Mopa580 White

Zobraziť katalóg
Mamibot Mopa580 White
Mop – multifunkčný, akumulátorový elektrický mop 3 v 1 s duálnymi nanovláknovými kotúčmi a funkciou voskovania a leštenia, hlasitosť 60dB, 250 ot. za min, osvetlenie
Kód:  MAMMO157 Produktové číslo:  M580W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mamibot Mopa580 White

Veľmi pohodlné a príjemné vykonávania pravidelnej starostlivosti o podlahy vám ponúka multifunkčný akumulátorový elektrický mop 3 v 1. Môžete s ním podlahy vytierať, leštiť aj voskovať. Je vybavený duálnymi rotujúcimi kotúčmi, ktoré doplníte jedným z dvoch párov priložených vysoko absorpčných kotúčov z hustého nanovlákna určených buď na mopovanie alebo na voskovanie a leštenie. Prevádzku zabezpečuje vysokokapacitná batéria, vďaka ktorej vás pri práci neobmedzuje kábel. Mopa580 White vďaka týmto nanovláknovým kefám vyčistí podlahu veľmi jemne a spotrebuje len toľko vody a umývacieho prostriedku, koľko je nevyhnutne nutné. Pri upratovaní je mop veľmi tichý, nevíri prach a pracuje maximálne úsporne.


Kľúčové vlastnosti mopu Mamibot Mopa580 White

  • Multifunkčný akumulátorový elektrický mop 3 v 1 (voskovanie, vytieranie, leštenie)
  • Vysoký výkon, minimálna námaha
  • Duálne kotúče rotujú rýchlosťou až 250 otáčok za minútu
  • Dvojica kief z nanovlákna na mopovanie a ďalší pár nanovláknových kief na leštenie a voskovanie
  • Prevádzka na batériu – ľahká manipulácia bez obmedzovania káblom vďaka vysokokapacitnému akumulátoru
  • Spustenie jediným stlačením tlačidla bez nutnosti sa zohýbať
  • Mamibot Mopa580 White je vybavený pohodlným ovládaním rozstreku umývacieho prostriedku priamo na rukoväti
  • Ultra polohovacia teleskopická rukoväť s veľmi širokým záberom
  • Rýchle dobíjanie akumulátora za 2 hodiny, prevádzka až 40 minút na jedno nabitie
  • Skvelé LED osvetlenie čistenej plochy
  • Mopa580 v bielej farbe nevíri prach a je veľmi tichý


Šetrný k podlahe aj životnému prostrediu

Tento multifunkčný mop Mamibot Mopa580 v bielom vyhotovení dokáže vyčistiť podlahu veľmi jemne a zároveň spotrebuje len to najnutnejšie množstvo vody, takže je oveľa šetrnejší ako napr. parný mop, pri ktorom horúca para často nesvedčí citlivejším povrchom a navyše za sebou zanecháva zbytočne veľké množstvo vody. Mopa580 White je tak zároveň k životnému prostrediu šetrnou alternatívou, svojimi duálnymi kotúčmi z nanovlákna totiž vodu aj umývací prostriedok šetrí, zároveň je ale výsledok vytierania veľmi účinný. K tomu ešte zvládne tento mop Mopa580 White podlahu vďaka ďalšiemu páru kotúčov voskovať a následne tiež vyleštiť.

Veľmi jednoduché ovládanie

Mopa580 White sa uvádza do pohotovostného režimu jednoducho bez zbytočného ohýbania, a to tak, že nohou stlačíte jediné veľké tlačidlo. Samotný štart potom vykonáte jedným stlačením tlačidla priamo z rukoväte. Súčasťou mopu je integrovaná nádobka na 300 ml umývacieho roztoku, postrek podláh vykonávate stlačením tlačidla na rukoväti. Prístroj môžete použiť na rôzne typy podláh, ako je drevo, keramika, lamino, mramor a pod.

Mopa580 White sa dostane kamkoľvek

S výbavou silných bezkefových motorov, ktoré poháňajú duálne kotúče s rýchlosťou rotácie až 250 otáčok za minútu, sa Mamibot Mopa580 v bielej farbe stane perfektným asistentom pri upratovaní. S takou silou dokáže pokryť až 20 m2 za minutu. K tomu prevádzku elektrického mopu zabezpečuje vysokokapacitná batéria, takže sa už nemusíte rozčuľovať so zamotanými káblami či nedostatočným dosahom kvôli pripojeniu do zásuvky. Plné nabitie akumulátora trvá len 2 hodiny a mop potom možno používať 35 – 40 minút. A užitočným bonusom je vybavenie mopu Mopa580 White LED osvetlením, vďaka ktorému uvidíte aj v temnejších zákutiach, kde ste predtým mohli mať problém s viditeľnosťou.

Mamibot Mopa580 biely upratuje takmer sám

S multifunkčným mopom Mopa580 White už bude upratovanie úplnou hračkou, s rotáciou jeho kotúčov sa totiž mop pohybuje takmer sám a tak vynaložíte pri upratovaní minimum sily. Len svojmu asistentovi na vytieranie ukážete smer a on už sa o čistotu postará sám. Čo sa týka rukoväte, tá je polohovacia a navyše ultra tenká so svojimi iba 8,5 cm. Budete s ňou môcť pohybovať horizontálnym smerom v rozmedzí až 80°, vertikálnym potom dokonca až 160°.

Obsah balenia

V balení multifunkčného elektrického mopu Mamibot Mopa580 White nájdete:

  • Nabíjací adaptér
  • 2× nanovláknové kefy na mopovanie
  • 2× nanovláknové kefy na voskovanie a leštenie
  • Nabíjací adaptér
  • Odmerku
  • Rukoväť
  • Teleskopickú trubicu
  • Čistiacu hlavicu
  • Rýchlu príručku


Parametre a špecifikácia

Typ
Akumulátorový elektrický mop Hotovo!
Súprava
Nie Hotovo!

Typ

Typ
Akumulátorový elektrický mop Hotovo!

Vlastnosti

Súprava
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné dokoupit další baterii?Tento mop mám, čistí hezký ale máme veliký dům a kapacita baterie na to nestačí.Děkuji

Diskusia a poradňa k Mamibot Mopa580 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamibot Mopa580 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mamibot Mopa580 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mamibot Mopa580 - fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií