AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

MARILOU BIO Lotion Tonifiant Bio 125 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Lotion Tonifiant Bio 125 ml
Pleťová voda – neobsahuje alkohol a je z 99% zložená prírodných látok - 95,20 €/1 l
Kód:  KSTE0696 Produktové číslo:  3760143830885
MARILOU BIO Lotion Tonifiant Bio 125 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Lotion Tonifiant Bio 125 ml

MARILOU BIO Lotion Tonifiante Bio je pleťová voda, ktorá je z 99 % zložená z prírodných látok a neobsahuje žiaden alkohol. Čistí pleť od nečistôt a zvyškov make-upu a je základom pre ďalšiu starostlivosť o pleť. Voda osviežuje a zjednocuje tón vašej pleti. Prírodné extrakty pôsobia veľmi pozitívne a blahodarne, dodávajú pleti pevnosť a pružnosť a zanechávajú ju sviežu, jemnú a hebkú.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Pleťová voda bez alkoholu
  • 99 % prírodných látok
  • Zjednocuje tón pleti
  • Dodáva pevnosť a pružnosť vašej pleti

Aktívne látky

Levanduľa pleť upokojuje a regeneruje, čistí a pôsobí antibakteriálne. Nechtík lekársky ošetruje pleť a dodáva jej pevnosť a pružnosť. Pomarančový kvet zjemňuje, hydratuje a chráni pred vonkajšími nepriaznivými účinkami. Aloe vera dodáva potrebnú hydratáciu a výživu a má upokojujúce účinky.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Naneste malé množstvo na kozmetický tampón a jemne pleť utierajte až do úplneho vyčistenia. Nemusíte oplachovať.

Objem:
125 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Centeaurea Cyanus Flower Water*, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Benzoate, Decyl Glucoside, Sodium Phytate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract*, Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Hydroxide.
* ingredients issued from organic farming

 

Parametre a špecifikácia

Objem
125 ml Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Lotion Tonifiant Bio 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Lotion Tonifiante Bio 125 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií