AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml
Balzam na pery – veľmi intenzívne chráni a vyživuje, s obsahom bambuckého masla a včelieho vosku, jahodový - 975 €/1 kg
Kód:  KSPL1342 Produktové číslo:  3760143830588
MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml

Balzam na pery Marilou BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry je bio kozmetický prípravok, ktorý intenzívne chráni, vyživuje a ošetruje pery. Pery sú spoľahlivým ukazovateľom výkyvov počasia, trpia najviac, keď fúka silný vietor, mrzne alebo naopak pri horúcich slnečných dňoch. Pery bývajú vplyvom nepriaznivého počasia vysušené, popraskané alebo napuchnuté. Balzam na pery Marilou Bio vďaka svojim hydratačným schopnostiam veľmi intenzívne chráni a vyživuje pery. Po jeho použití budú vaše pery vláčne, bez prasklín alebo iných poškodení. Doprajte vašim perám jedinečný bio prípravok, ktorý ich spoľahlivo ochráni!

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Vyživuje a ošetruje pery
  • Vysoká hydratácia
  • Okamžitá úľava po nanesení balzamu
  • Príjemná vôňa broskyne

Bohaté zloženie

Zloženie tohto výrobku je veľmi bohaté a obsahuje okrem iného aj bambucké maslo, ktoré veľmi efektívne hydratuje a vyživuje pery. Včelí vosk vytvára na perách jemný film, a tak ich spoľahlivo chránia pred vonkajšími vplyvmi. Balzam má veľmi príjemnú jahodovú vôňu, ktorá vás bude dlho sprevádzať jemným spôsobom. Okamžite po nanesení balzamu pocítite úľavu a zvlhčenie vašich pier. Po pravidelnom používaní budú vaše pery odolné, pružné, dostatočne vyživené, intenzívne hydratované a perfektne ochránené. Rozmaznávajte svoje pery prírodným balzamom v bio kvalite, aby boli zdravé a krásne!

Dôležité informácie

Použitie:
Naneste na pery a jemne rozotrite. Opakujte vždy, keď to bude potrebné.

Objem:
5 ml

Zloženie:
Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)*, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter)*, Cera Alba (Beeswax), Hydrogenated Castor Oil Behenyl Esters, Hydroxystearic/linolenic/oleic, Polyglycerides, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Tocopherol, Parfum (Fragrance), D-limonene, Linalool, Citral.
* ingredients issued from organic farming

 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 g (0 kg) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4 g (0 kg) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Certified Organic Lip Balm Strawberry 5 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií