AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

MARILOU BIO Organic face scrub 75 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Organic face scrub 75 ml
4,8 4 hodnotení
Peeling – s obsahom prírodných zložiek - 82,53 €/1 l
Kód:  KSPL0877 Produktové číslo:  3760143830519

MARILOU BIO Organic face scrub 75 ml

Marilou BIO Organic Face Scrub je pleťový čistiaci peeling s obsahom prírodných látok, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti. Tento jedinečný peeling hĺbkovo, no napriek tomu jemne a šetrne odstraňuje z pleti nečistoty, prebytočný kožný maz a odumreté bunky. Pleť je po použití dokonale čistá, zregenerovaná, vyživená a upokojená.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Pleťový peeling
  • Šetrne čistí pleť do hĺbky
  • Regeneruje a vyživuje pleť
  • Upokojujúce účinky

Aktívne látky

Železník lekársky je známy vďaka svojim antibakteriálnym a stimulujúcim účinkom, sezamový olej poskytuje pleti ochranu, výživu a regeneráciu. Bambucké maslo má priaznivý vplyv na podráždenú, narušenú či poškodenú pleť a veľmi efektívne ju upokojuje. Výsledkom používania je vyživená a zregenerovaná pleť, ktorá je zbavená prebytočného kožného mazu a odumretých buniek. Pleť je celkovo upokojená a žiari zdravým vzhľadom.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Naneste na vlhkú tvár a krk a masírujte krúživými pohybmi predovšetkým v oblasti nosa, čela a brady, potom opláchnite čistou vodou. Nepoužívajte v blízkosti očí. Pre maximálny účinok používajte peeling 2 – 3× týždenne.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Lippia Citriodora Water (Lippia Citriodora Leaf Water)*, Sesamum Indicum Seed Oil (Sesame Seed Oil)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Silica, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, CI 77289 (Chromium Hydroxide Green).
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Organic face scrub 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Organic face scrub 75 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií