MPLA308417 - SK

MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml

Zobraziť katalóg
MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml
5 2 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: mastné, účinok: lesk, hladký účes a výživa a regenerácia, zloženie: s prírodnými olejmi
Kód:  KSVL2489 Produktové číslo:  884486183118
MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml Predaj skončil

MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml

Šampón MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo je jemný kozmetický prípravok, ktorý je určený na čistenie a ošetrenie všetkých typov vlasov. Vďaka šetrnému, ale veľmi účinnému zloženiu regeneruje, posilňuje a dodáva pružnosť vašim vlasom. Vlasové vlákno sa stáva jemným, ale pevným, bez trhlín a iných poškodení. Po pravidelnom používaní tohto jedinečného šampónu budú vaše vlasy hodvábne lesklé, jemné a dokonale vitálne.

Ľahký mikro-olejový šampón s marockým arganovým olejom, ktorý je vďaka svojim blahodárnym účinkom prezývaný marocké zlato, obsahuje unikátnu technológiu s olejovými mikročasticami. Táto technológia vlasy jemne čistí, vyživuje a dodáva im hebkosť a nádherný lesk. Dodajte svojim vlasom hebkosť, prirodzenosť a dokonale zdravý vzhľad!

Aktívne látky:

  • Arganový olej – dodáva vlasom silu, pružnosť, lesk a zdravý vzhľad.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Objem:
300 ml

 

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Laureth-5 Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Amodimethicone, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Hexylene Glycol, Polyquaternium-7, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Salicylate, Methyl Cocoate, Sodium Cocoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid
 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX PROFESSIONAL Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATRIX Oil Wonders Micro-Oil Shampoo 300 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií