Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 LEGO Velikonoce

Mattel Fisher Price - Ružové sedátko od bábätka po batoľa

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price - Ružové sedátko od bábätka po batoľa
Detské sedadlo pre deti do 18 kg, režim húpanie, podložku možno prať v práčke, vhodná od narodenia
Kód:  HRAa6509 Produktové číslo:  0746775248710

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher Price - Ružové sedátko od bábätka po batoľa Predaj skončil

Mattel Fisher Price - Ružové sedátko od bábätka po batoľa

Hledáte kvalitné hojdacie sedadlo, ktoré je vhodné už pre dojčatá? Toto unikátne sedátko tieto požiadavky jednoznačne spĺňa. Oku lahodiace ružová farba zaistí vášmu dieťatku dobrú náladu.Výrobok je vhodný teda nielen pre novorodenca, ale aj pre batoľatá. Jedná sa o modernú konštrukciu vyrobenú z plastu a potiahnutou textíliou, ktorá je ľahko prateľná a dá sa sušiť v sušičke. Sedátko udrží dojčaťa až do 18 kg. 

Produkt ponúka 3 bodový pás a vibračný systém, ktorý má upokojujúce účinky.Navyše má výrobok hneď niekoľko využitie! Potrebujete dieťa utíšiť, využite produkt ako hojdacie kresielko. Potrebuje vaše dieťatko spať či jesť? Nie je problém, pomocou polohovadiel vzadu sa z výrobku stane stabilné sedadlo. Ak chcete svoje dieťa zabaviť, prídu vám vhod interaktívne hračky, s ktorými sa dá podľa ľubovôle otáčať. Krásny motýlik a 2 kytičky hrajúci príjemnú melódiu sa dajú jednoducho pricvaknúť na držadlo. Vyberte pre svoje dieťatko kvalitnú sedačku.

kľúčové vlastnosti

  • vyrobené z: plastu
  • potiahnuté textílií
  • udrží dojčatá do 18 kg
  • 3 bodový pás
  • vibračný systém
  • neobsahuje potrebnú batériu typu D
  • vhodný pre novorodenca aj batoľatá
  • obsahuje 3 interaktívne hračky
  • hojdacie kreslo i sedadlo
  • pohodlné a bezpečné sedadlo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price - Ružové sedátko od bábätka po batoľa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Růžové sedátko od miminka po batole. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price - Pink Sitz vom Baby zum Kleinkind. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price - Pink Sitz vom Baby zum Kleinkind. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price - Pink székhelyét baba kisgyermek.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií