AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown
Ceruzka na obočie ideálna pre brunetky
Kód:  DEKO1044 Produktové číslo:  3600531087388

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown

Úplne nová a unikátna ceruzka na obočie Brow Satin Duo s technológiou 2v1 vám pomôže dosiahnuť vytúžene krásne, dlhotrvajúce, prirodzene husté obočie. Ceruzka Brow Satin je jedinečná tým, že na jednom jej konci nájdete ceruzku, pomocou ktorej obočie vykreslíte. Na jej druhom konci sa nachádza krémový púder, ktorý obočie krásne a prirodzene zvýrazní. Precízne a krásne obočie po dlhých 12 hodín.

Kľúčové vlastnosti Brow Satin Duo

  • Dosiahnite krásneho, prirodzene hustého obočia
  • Technológia 2v1 s precíznou voskovou ceruzkou a krémovým púdrom
  • Krásne nalíčené obočie s výdržou až 12 hodín
  • Tri rôzne odtiene pre rovnako dokonalý výsledok

Aktívne látky:
Prirodzene krásne obočie len v dvoch krokoch. Vykreslením tenkou voskovou ceruzkou dodáte obočiu krásne kontúry a pomocou jemného púdru tieto kontúry vyplníte a obočie zvýrazníte. Obočie bude krásne a prirodzené.


Použitie:
Ľahko vykreslíme ceruzkou kontúry pomocou krátkych jemných ťahov. Potom obočie vyplníme a zvýrazníme púdrom.

Tip:
Pozor na prirodzený tvar obočia.

Farba:

Medium brown - stredne hnedá

Zloženie:

G842584: hydrogenated vegetable oil, C10-18 triglycerides, ozokerite, Copernicia Cerifera cera/carnauba wax, ricinus communis oil/castor seed oil, sorbitan tristearate, talc, lecitín, tocopherol, glyceryl Stearate, askorbyl palmitate, glyceryl Oleate, citric acid [+ / - may contain CI 77491, CI492, CI 77499/iron oxides, CI 77891/titanium dioxide, mica, CI 75470/carmine]
G851088: neopentyl glycol, dicaprylate/dicaprate, octyldodecanol, silica, dicalcium phosphate, polyethylene, dimethicone, synthetic wax, talc, caprylic/Capric triglyceridy, sorbitan isostearate, polyhydroxystearic acid, ethylene/methacrylate copolymer, stearalkonium hectorite, lecitín, propylene carbonate, izopropyl titanium triisostearate, tocopherol, askorbyl palmitate, citric acid, [+/- may contain, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77891/titanium dioxide, mica, CI 77007/ultramarines]

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
Bez kefky Hotovo!
Určenie
Pre brunetky Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Bez kefky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre brunetky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií