Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml
4,8 76 hodnotení
Maskara – pre dlhé a plné riasy v metalickom obale
Variant
Kód:  DEKO1496 Produktové číslo:  30154971

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml

Predlžujúca riasenka čiernej farby MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic v metalickom obale s objemom 9,5 ml riasy výrazne predĺži a zahustí, pričom v perfektnom stave vydržia po dlhú dobu. Vytvorí nádherné vejáriky rias, ktoré sú od seba dokonale oddelené. Zintenzívni pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou tvarovaného aplikátora so štetcom riasy ľahko a rýchlo nalíčite a perfektne oddelíte. Jemná krémová textúra sa nerozmazáva, nedrobí a nevytvára žiadne hrudky. Čierna maskara MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic pre dlhé a plné riasy s dlhotrvajúcim efektom sa právom stane nepostrádateľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.

Aktívne látky:
Krémové zloženie riasenky zamedzuje podráždeniu očí, riasy posilňuje a hĺbkovo vyživuje. Nespôsobuje nežiaduce slzenie a je tak vhodná aj pre citlivejšie oči.

Účinky:
Výsledkom aplikácie riasenky sú nádherne dlhé a husté riasy s bohatým objemom, dokonale oddelené bez nežiaduceho zlepenia a hrudiek. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad. 

Použitie:
Riasenku nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Objem:
9,5 ml

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Polyurethane-35, Cera alba/beeswax, Syntetic fluorphlogopite, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-200 glyceryl stearate, Ethylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymer, Copernicia cerifera cera/carnauba wax, Stearic acid, Palmitic acid, Ethylene/va copolymer, Alcohol denat., Paraffin, Aminomethyl propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Butylene glycol, Xanthan gum, Sodium laureth sulfate, Disodium EDTA, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Silica, [+/- May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77007/ultramarines, CI 77891/titanium dioxide, mica, CI 75470/carmine, CI 77288/chromium oxide greens, CI 77742/manganese violet, CI 77510/ferric ferrocyanide]

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Metallic 9,5 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií