AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set
4,5 2 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Mascara Push Up Dráma Black 9,5ml (riasenka) + Colorama 06 (lak na nechty) - zabalené v darčekovej papierovej krabičke
Kód:  KSDS0753 Produktové číslo:  8592807115558
MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set Predaj skončil

MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set

Darčeková sada MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set obsahuje jedinečnú riasenku a lak na nechty za skvelú cenu. Kozmetické prípravky sú zabalené do krásnej darčekovej krabičky. Kvalitná kozmetika je vhodným darčekom, ktorý zaručene poteší! 

MAYBELLINE Mascara Push Up Dráma Black (9,5ml)
Riasenka s výraznou čiernou farbou je určená pre predĺženie a dodanie objemu riasam. Po nalíčení riasenka vytvára efekt umelých rias a dokonale dramatický vzhľad, ktorý každého upúta. Jedinečným spôsobom vaše riasy zvýrazní a natočí, perfektne oživí make-up celej tváre a prehĺbi váš pohľad. Použite kvalitnú riasenku, ktorá dodá výraz vašim očiam!

MAYBELLINE Colorama 06 Nail POLISCH (7 ml)
Dlhotrvajúci lak dodá vašim nechtom nádhernú farbu a lesk. Lak sa veľmi ľahko nanáša a ihneď zasychá. Urobte si domácu manikúru a doprajte si prekrásne a zvodné nechty.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE Push Up Dráma Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Push Up Drama Mascara Set.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií