Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA310401 - SK

MEDELA PureLan 100 - 37 g

Zobraziť katalóg
MEDELA PureLan 100 - 37 g
4,7 10 hodnotení
Masť - účinok: popraskané bradavky - obsah: lanolín
Kód:  MED007cz Produktové číslo:  7612367002578 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEDELA PureLan 100 - 37 g

Liečivá masť PureLan je určená na liečbu citlivých, bolestivých alebo popraskaných bradaviek. Mast PureLan je vyrobený zo 100% čistého lanolínu (ovčieho tuku) bez chemických a konzervačných látok. Nemusíte sa obávať žiadnej chémie z tejto masti. PureLan 100 obnovuje prirodzenú pružnosť pokožky, ktorá je ovplyvnená častým saním detí. Masť je vhodná už v nemocnici a môžete ju použiť od prvého dňa dojčenia, aby ste zabránili tvorbe boľavých alebo popraskaných bradaviek. Hrubá konzistencia znižuje spotrebu a tým šetrí peniaze.

Kľúčové výhody

  • 100% čistého lanolínu
  • Bez chemických a konzervačných látok
  • Od prvého dojčenia
  • Obnovuje prirodzenú pružnosť pokožky
  • Chráni pokožku pred vyschnutím
  • Hustá konzistencia, len malé množstvo masti
  • Vytvára ochrannú vrstvu
  • Vhodné balenie

Pre matku a dieťa

Masť môžete používať pri dojčení od prvej chvíle so svojím bábätkom a napomôcť tak zdravému rozvoju dojčenia bez stresu či bolesti. Pre upokojenie citlivých bradaviek môžete masť aplikovať už v tehotenstve. Masť sa tiež vďaka prírodnému zloženiu hodí na ošetrenie či prevenciu zaparenín u bábätka, je hypoalergénna. Masť je bez chuti i zápachu. Masť môžete využiť kedykoľvek aj sebe na suchú pokožku i na popraskané pery a odretý nos pri nádche.

Použitie:
Aplikujte podľa potreby na postihnuté oblasti ako prevenciu po každom dojčení. Pred dojčením nie je potrebné umyť si prsia.

Zloženie:
100% lanolínu

Obsah:
37 g

Pôvod lanolínu

Lanolín je čisto prírodná látka získaná z oviec. Lanolín je mazová sekrécia oviec, ktorá chráni srsť pred dažďom. Z ovčej vlny sa po rozrezaní získa lanolín, keď z 1 kg vlny môžete získať 1-2 kg lanolínu. Používa sa v kozmetike av chemickom priemysle. Je bez chuti a bez zápachu a je vhodný aj pre malé deti.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Typ produktu
Masť Hotovo!
Účinok
Popraskané bradavky Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Masť Hotovo!

Účinok

Účinok
Popraskané bradavky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Čo zariadiť po návrate z pôrodnice

Narodenie bábätka je v plných 9 mesiacov dlho očakávaná udalosť. Budúci rodičia zamestnáva hlavne príprava na samotný pôrod, buďte však pripravení aj na popôrodnú starostlivosť a na formality, ktoré je potrebné vybaviť po pôrode. Ušetríte si tým čas a nervy a budete sa môcť plne venovať bábätku. Čo je teda potrebné zariadiť po návrate z pôrodnice, aké hračky pre deti kúpiť a na čo ďalšie nezabudnúť?

Joga pre tehotné

Čakáte bábätko a bojíte sa robiť namáhavé cvičenie? Bolí vás chrbát? Chcete si uľaviť od napuchnutých nôh? Už ste počuli o gravid joge? Máte veľa otázok, na ktoré ste nenašli odpovede? Snažili sme sa pre vás zistiť všetko o gravid joge a odpovede nájdete v nasledujúcom článku. Tešiť sa môžete aj na videá gravid jogy pre každý trimester.

Čo v tehotenstve radšej vynechať a čoho sa vzdávať nemusíte?

Práve ste dostali tú radostnú správu o klíčiacom novom živote u vás v brušku a záplavu radosti striedajú obavy, čo teraz? Ako mu, zatiaľ malému semienku, nevedomky neublížiť? Pripravili sme pre vás článok s kompletnými informáciami, čo môžete počas tehotenstva robiť, čo nerobiť, čo môžete jesť a čomu sa vyhnúť. Solárium a opaľovanie v tehotenstve, sex s tehotenským bruškom na začiatku i na konci tehotenstva, farbenie vlasov, ako na zdvíhanie ťažkých vecí a či je možné podstúpiť röntgen v tehotenstve. Na všetko pre vás máme odpovede.
Recenzie MEDELA PureLan 100 - 37 g
Príslušenstvo pre MEDELA PureLan 100 - 37 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEDELA PureLan 100 - 37 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií