AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

Zobraziť katalóg
MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g
5 1 hodnotení
Krém na holenie – s jemnou vôňou korenistých tónov čierneho korenia a chutnej sicílskej limetky, zanecháva vašu pokožku hebkú, hladkú a sviežu
Kód:  KSMU0266 Produktové číslo:  0633090058301

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g Predaj skončil

MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

Krém na holenie MEN ROCK Shave Cream 100 g - Sicilian Lime s jemnou vôňou korenistých tónov čierneho korenia a chutnej sicílskej limetky nielenže vašu pokožku počas holenia hydratuje, ale navyše ju vďaka vzniknutej hustej hodvábnej pene chráni a napomôže vám k získaniu hladko oholenej tváre. MEN ROCK Shave Cream vám zaistí perfektné oholenie ako od profesionála priamo u vás doma. Ide o perfektný produkt pre mužov, ktorí chcú mať kvalitu oholenia vo vlastných rukách. Ako bonus zanechá holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime vašu pokožku po holení sviežu a jemnú a je hodný ako pre ostrieľaných mužov, tak aj pre úplných nováčikov.

Kľúčové vlastnosti MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g

  • Vytvára bohatú penu umožňujúcu perfektné oholenie
  • Dokonalá hydratácia pokožky
  • Prírodná a svieža vôňa sicílskych limetiek a čierneho korenia
  • Holiaci krém MEN ROCK Shave Cream - Sicilian Lime nie je testovaný na zvieratách
  • Jedno balenie vydrží až na 50 použití
  • Skvelý tip na darček pre každého muža

Rozlúčte sa s každodenným strniskom s MEN ROCK Sicilian Lime

Zápasíte s každodenným strniskom a túžite mať dokonale oholenú tvár? Každý muž má iný dôvod, prečo to chce dosiahnuť, či už sa ide o zamestnanie alebo milovanú ženu. MEN ROCK Shave Cream vám túto každodennú rutinu maximálne uľahčí. Holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime sa ľahko nanáša, vašu pleť dokonale hydratuje a ušetrí vám tak minúty strávené neobľúbenou činnosťou, akou holenie pre mnohých mužov býva. MEN ROCK Shave Cream nie je šetrný len k vašej pokožke, ale aj k vašej peňaženke, jedno balenie vám totiž vydrží až na 50 použití. Bonusom navyše je svieža prírodná vôňa sicílskych limetiek a čierneho korenia. 

Použitie:
Holiaci krém MEN ROCK Sicilian Lime naneste na navlhčenú pokožku krúživými pohybmi. Vytvorenú bohatú penu rovnomerne rozotrite na potrebné partie vašej tváre a ohoľte. 

Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Mryistic acid, Potassium Hydroxide, Coco fatty acid, Glycerine Sodium Hydroxide, Parfum, trietanolamín, Methylisothiazilinone, Chloromethylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Linalool, Euganol, Limonene, Benzyl cinnamate, Cinamal

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Krém Hotovo!
Typ pleti
Normálny Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MENROCK Shave Cream - Sicilian Lime 100 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií