Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA310401 - SK

MENROCK The Double Edge Razor

Zobraziť katalóg
MENROCK The Double Edge Razor
Holiaci strojček – tiež označovaný ako dvojitý holiaci strojček, je naozaj časovo uznávanou klasikou. Vyrobené z masívnej ocele.
Kód:  KSMU0260 Produktové číslo:  0633090057441

MENROCK The Double Edge Razor

Holiaci strojček MEN ROCK The Double Edge Razor, ktorý je označovaný tiež ako dvojitý holiaci strojček, je naozaj časovo uznávanou klasikou. Prečo utrácať za drahé holiace strojčeky s mnohými žiletkami, keď na perfektné oholenie stačí holiaci strojček s jednou žiletkou? Zoznámte sa s produktom MEN ROCK, ktorý si potrpí na dokonalý výsledok. Ostrie sa bude tesne dotýkať pokožky a zanechá ju precízne oholenú. Vyrobené z masívnej ocele. Skvelý darček pre muža, ktorý chce mať kvalitu oholenia vo vlastných rukách. Vhodné aj pre nováčikov.

Kľúčové vlastnosti holiaceho strojčeka MEN ROCK The Double Edge Razor

  • Veľmi kvalitný holiaci strojček s dvojitým ostrím
  • Manuálny strojček MEN ROCK pre precízne oholenie ako zo salónu
  • Vymeniteľné dvojité ostrie
  • Presne padne do ruky
  • Vyrobené z masívnej ocele
  • Tip na darček pre každého muža
 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MENROCK The Double Edge Razor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENROCK The Double Edge Razor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MENROCK The Double Edge Razor.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií