Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MENROCK The Double Edged Razor Pack

Zobraziť katalóg
MENROCK The Double Edged Razor Pack
4,0 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Tradičný strojček na holenie + Štetka na holenie + Žiletky + Krém na holenie + Darčeková krabica
Kód:  KSMU0263 Produktové číslo:  0633090057786
MENROCK The Double Edged Razor Pack Predaj skončil

MENROCK The Double Edged Razor Pack

Darčeková súprava MEN ROCK The Double Edged Razor Pack, ktorá obsahuje všetky dôležité produkty pre dokonalé oholenie ako od profesionála priamo u vás doma. V súprave nájdete kvalitný holiaci strojček, štetku na holenie, krém na holenie, žiletky a darčekovú krabicu. Skvelý darček pre muža, ktorý chce mať kvalitu oholenia vo vlastných rukách. Vhodné aj pre nováčikov.

Kľúčové vlastnosti súpravy MEN ROCK The Double Edged Razor Pack

  • Súprava produktov pre precízne oholenie ako zo salónu
  • Obsahuje veľmi ostrý dvojitý holiaci strojček
  • Tip na darček pre každého muža

Súprava MEN ROCK The Double Edged Razor Pack

Men Rock Double Edged Razor
Tento holiaci strojček je označovaný tiež ako dvojitý holiaci strojček, patrí medzi časovo uznávanú klasiku. Prečo utrácať za drahé holiace strojčeky s mnohými žiletkami, keď na perfektné oholenie stačí holiaci strojček s jednou žiletkou? Zoznámte sa s produktom MEN ROCK, ktorý si potrpí na dokonalý výsledok. Ostrie sa bude tesne dotýkať pokožky a zanechá ju precízne oholenú. Vyrobené z masívnej ocele.

Sandalwood Shave Cream
Krém na holenie s vôňou santalového dreva nielenže hydratuje pokožku počas holenia, ale jeho husté hodvábne pleťové mlieko vytvára tlmiacu ochrannú penu, ktorá ochráni vašu pokožku a zaistí jednoduché oholenie.
Zloženie:
Aqua, Stearic Acid, Myristica Acid, Potassium hydroxide, Coconut Acid, Glycerín, trietanolamín, Parfum, Sodium hydroxide.

Men Rock Štetka na holenie
Kvalitná kefa na holenie, ktorá pomáha nadvihovať chĺpky a vytvárať bohatú penu holiaceho krému. S jemnou kefou dosiahnete hladké a pohodlné oholenie.

Pack of Men Rock Double Edged Razor Blades
Aj keď britva už obsahuje žiletky, v balení nájdete ďalšie náhradné žiletky pre prípadnú výmenu.

Darčeková krabica

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MENROCK The Double Edged Razor Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENROCK The Double Edged Razor Pack .
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií