Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE Caps Aviváž Cocoon (10 praní)

Zobraziť katalóg
MIELE Caps Aviváž Cocoon (10 praní)
Kapsuly na pranie 10ks kapsúl aviváž Cocoon, pre práčky Miele radu W1
Kód:  Mie119 Produktové číslo:  9777470 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE Caps Aviváž Cocoon (10 praní) Predaj skončil

MIELE Caps Aviváž Cocoon (10 praní)

Miele Caps Aviváž Cocoon je prací prípravok, ktorý obsahuje 10 kapsúl s avivážou a je určený do práčok značky Miele radu W1.
Bez aviváže čiže zmäkčujúceho prostriedku si už nedokáže žiadna moderná žena pranie bielizne predstaviť. Vďaka účinným zložkám obsiahnutým v aviváži Miele bude vaša bielizeň hebká a mäkká, svieža a nádherne voňajúca. Bielizeň zmäkčená avivážou sa vám bude lepšie žehliť, dlhšie vydrží čistá, voňavá a nadýchaná.

Aviváž pomáha tiež odstraňovať elektrostatický náboj, bez nej by sa vám oblečenie nepríjemne lepilo na pokožku. Dávkovanie aviváže je veľmi jednoduché vďaka dávkovaným kapsliam, ktoré odmeriavajú presnú dávku. Aviváž je vhodná najmä pre froté bielizeň a oblečenie. Po použití tejto kvalitnej aviváže bude vaša bielizeň hebká, jemná a krásne voňajúca.  

Použitie:
Kapsulu s avivážou vložte do práčky Miele radu W1 do priehradky na aviváž. Práčka si sama dávkuje v optimálnom okamihu obsah kapsule, všetko prebieha ľahko a úplne automaticky.

Obsah:
10 ks kapslí

Parametre a špecifikácia

Počet praní
1 Hotovo!
Vlastnosti
Univerzálna Hotovo!

Počet praní

Počet praní
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Univerzálna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE Caps Aviváž Cocoon (10 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE Caps Cocoon (10 praní).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií