AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MILVA Chinin

Zobraziť katalóg
MILVA Chinin
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Chinín šampón 500ml, voda s rozprašovačom 200ml, kondicionér 200ml, maska 200ml, Sensitive Bamboo sprchový gél 300ml
Kód:  VLS1180 Produktové číslo:  9789023167013

MILVA Chinin

Skvelá a praktická darčeková sada Milva Chinín sa postará o vaše vlasy aj pokožku tela úplne bezchybne. Prípravky na vlasy z radu Chinín podporia rast vašich vlasov, ktoré budú silnejšie a vyživenějšie, zatiaľ čo sprchový gél sa jemne postará o pokožku celého tela. V sade prírodnej kozmetiky nájdete šampón, kondicionér, masku na vlasy, vodičku v rozprašovači a sprchový gél. Doprajte svojim vlasom a pokožke starostlivosť, ktorú si zaslúžia s kozmetikou Milva.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Milva Chinín

  • Dámsky tekutý šampón Milva Chinín účinne zamedzuje vypadávaniu vlasov
  • Prírodný šampón stimuluje rast zdravých a silných vlasov
  • Kondicionér zlepšuje štruktúru vlasov a dodáva im
  • Chráni vlasy pred horúcim vzduchom a UV žiarením
  • Chinínová maska Milva chráni vlasy pred chemickým poškodením
  • Produkty Milva neobsahujú silikóny ani parabény a nie sú testované na zvieratách
  • Vlasová voda stimuluje krvný obeh a rast vlasov
  • Sprchový gél je špeciálne vytvorený na citlivé umývanie pokožky

Šampón na vlasy Milva Chinín

Prírodný tekutý šampón pre ženy Milva Chinín je špeciálne navrhnutý na starostlivosť o vypadávajúce a nerastúce vlasy, či vlasy vyčerpané a slabé bez objemu. Efektívne zabraňuje ich vypadávaniu a urýchľuje rast zdravých a silných vlasov. Podporuje tiež opätovný rast vlasov na miestach, kde už nerástli. Spevňuje vlasové folikuly a dodáva im potrebnú energiu. Jeho bohaté zloženie obsahuje účinnú látku chinín, ktorý rýchlo preniká do vlasovej pokožky, stimuluje jej krvný obeh a zlepšuje mikrocirkuláciu, čím vlasom zaisťuje zvýšený prísun živín. Prípravok je vhodný na každodenné a dlhodobé používanie. Šampón Milva je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny a syntetické oleje a nebol testovaný na zvieratách.

Aktívne látky:
Extrakt z kôry chinínovníka prebúdza spiace vlasové folikuly, podporuje ich rast a poskytuje im výživu. Redukuje vypadávanie vlasov.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom šampón starostlivo z vlasov opláchnite. Ak umývate vlasy častejšie ako raz až dvakrát týždenne, striedajte chinínový šampón so šetrnejším hydratačným šampónom. Chinín môže vlasy vysušovať, nie je preto vhodný na použitie na suchú či citlivú pokožku hlavy.

Kondicionér na vlasy Milva Chinín

Kondicionér Chinín od značky Milva podporuje účinok šampónu Milva Chinín. Obsahuje prírodné oleje a extrakty, ktoré predlžujú účinok samotného chinínu, podporujú rast vlasov, vyživujú a hydratujú, zlepšujú štruktúru vlasov a dodávajú im lesk. Zároveň kondicionér chráni vlasy pred UV žiarením a horúcim vzduchom z fénovania, nemusíte sa preto o svoje vlasy pri stylingu báť. Pravidelným používaním kondicionéru Milva Chinín docielite krásne, zdravé, objemné a pružné vlasy.

Použitie:
Odporúčame používať po chinínových šampónoch. Naneste malé množstvo kondicionéru do dlaní a rozotrite do vlhkých vlasov zhruba od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte chvíľu pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20,Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin, Bambusa Arundinacea Extract, Calendula Officinalis, Taraxacum Officinalis, Helianthus Annuus Seed Oil, Daukus Carota, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol,Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Maska na vlasy Milva Chinín

Starajte sa o svoje vlasy a doprajte im hydratáciu, výživu aj hĺbkovú regeneráciu, o ktorú sa postará maska na vlasy Milva s chinínom. Problematické, slabé a vyčerpané vlasy budú po ošetrujúcej kúre opäť pružné, oslnivo lesklé a získajú plný objem. Chinínová maska na vlasy Milva navyše chráni vlasy pred chemickým poškodením a napomáha ľahkému rozčesávaniu. Preniká do pokožky aj do hĺbky vlasu a zmierňuje problémy s vypadávaním a lámaním vlasov, stratou prirodzenej vlhkosti aj s lupinami. Pri korienkoch reguluje sekréciu mazu a navracia vlasom stratenú krásu. Maska na vlasy nie je testovaná na zvieratách a neobsahuje silikóny ani parabény.

Použitie:
Na umyté vlhké vlasy naneste 30 – 50 ml masky. Votrite do pokožky hlavy a pokračujte po celej dĺžke vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy rozčešte prstami alebo použite riedky hrebeň. Počkajte 15 – 20 minút a potom dôkladne opláchnite. Aplikácia raz týždenne zaistí dlhodobý efekt.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Prunus Amyglalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Ceteareth-25, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Vlasová vodička v rozprašovači Milva Chinín

Vlasová voda Milva s obsahom chinínu perfektne preniká do pokožky hlavy, kde stimuluje krvný obeh a rast vlasov, spevňuje vlasové folikuly a znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie vlasov. Tiež skvele poslúži na poškodené a zničené vlasy. Vlasovú vodu kľudne môžete používať denne, nemastí ani nezaťažuje vlasy. Vodu Milva môžete používať aj keď už ste dosiahli žiadaný výsledok na udržanie stavu a vzhľadu vašich vlasov.

Použitie:
Nastriekajte na vlasy zo vzdialenosti približne 15 centimetrov. Vodu môžete jemne vmasírovať končekmi prstov do pokožky.

Sprchový gél Milva Sensitive

Sprchový gél Milva Sensitive s výťažkami z bambusu je špeciálne vytvorený na citlivé umývanie pokožky celého tela, ktorú dôkladne očistí a zanechá ju hladkú a hebkú. Sprchový gél vytvorí mäkkú bohatú penu s príjemnou vôňou magnólií, pivoniek a iných zložiek, ktoré urobia z každého kúpeľa príjemný wellness zážitok.

Použitie:
Naneste primerané množstvo gélu do dlaní, utvorte penu, umyte celé telo a dôkladne opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MILVA Chinin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Chinin . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MILVA Chinin.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií