PET AD homeoffice

Minky Hot Spot Pro

Zobraziť katalóg
Minky Hot Spot Pro
4,0 2 hodnotení
Žehliaca doska – žehliaca plocha 122×38cm, nastaviteľná výška 0–92cm, mobilná tepelne izolovaná podložka, žehliaca vrstva s technológiou odrážajúcou teplo
Kód:  MINZP003 Produktové číslo:  HH40306100K

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Minky Hot Spot Pro

 

Táto praktická žehliaca doska bude nepostrádateľným pomocníkom pre váš domov. Doska je skladovateľná a ľahko sa prenáša s mobilnou tepelne izolovanou podložkou pre žehličku. Doska je výškovo nastaviteľná od 0 do 92 centimetrov. Pevná konštrukcia zaručuje vysokú stabilitu pri žehlení a ľahkú manipuláciu počas prepravy. Protišmykové nohy sú samozrejmosťou. 

A to nie je všetko. Má tiež žehliaci povlak, ktorý odráža paru.

Špecifické vlastnosti:

  • Nastavenie výšky: 0 – 92 cm
  • Protišmykové nožičky
  • Mobilná tepelne izolovaná podložka
Poznámka:
» Všetky žehliace dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Minky Hot Spot Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Minky Hot Spot Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Minka Hot Spot Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Minka Hot Spot Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Minky Hot Spot Pro.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií